* Αυτό το άρθρο γράφτηκε στο παρελθόν 2017 και ενδέχεται να περιέχει ξεπερασμένες πληροφορίες.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το τρέχον άρθρο μας σχετικά με την επιλογή καμερών.

Σε αυτό, έχουμε περιγράψει όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια κάμερα στις μέρες μας.


Η ρύθμιση και η εργασία με μία συσκευή εγγραφής DVR είναι μία από τις πιο τρομακτικές προσπάθειες για αρχάριους χρήστες, γι'αυτό με αυτό το άρθρο ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς να εκμεταλευτείτε όλες τις λειτουργίες του DVR σας και έτσι να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Οι οδηγίες σε αυτό το άρθρο αναφέρονται για συσκευές εγγραφής με τη μάρκα Hikvision, αλλά είναι έγκυρες για όλες τις σύγχονες συσκευές εγγραφής με την προϋπόθεση ότι τα ονόματα ορισμένων από τα μενού μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά.

Σύνδεση με DVR

Το πρώτο πράγμα, το οποίο πρέπει να κάνετε με τη νέα σας συσκευή εγγραφής είναι να συνδεθείτε μαζί της, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε βίντεο από τις κάμερες και να την ρυθμίσετε. Αυτό είναι ίσως το πιο περίπλοκο βήμα, και για αυτό θα το αναλύσουμε αναλυτικά και θα αναφέρουμε όλους τους τρόπους να το κάνετε αυτό.


Πριν να κάνετε οτιδήποτε πρέπει να βάλετε στο ρεύμα τη συσκευή εγγραφής μέσω του αντάπτορά της, που συνοδεύεται με αυτή. Αν η συσκευή εγγραφής δεν έχει σκληρό δίσκο είναι καλό να κάνετε και αυτό ακολουθώντας τις οδηγίες από το άρθρο μας "Εγκατάσταση του σκληρού δίσκου".

Εκτός εάν χρησιμοποιείτε την πρώτη από τους ακόλουθους μεθόδους (απευθείας σύνδεση με οθόνη), πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή εγγραφής με ίντερνετ. Για τον σκοπό αυτό πρέπει να την συν΄δεσετε με router. Το router είναι η συσκευή η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ίντερνετ σε όλες τις συσκευές στο σπίτι - είναι ένα μικρό κουτί με κεραία. Η σύνδεση γίνεται μέσω UTP / LAN καλώδιο (καλώδιο για ίντερνετ). Αν στο κουτί της συσκευής εγγραφής δεν υπάρχει τέτοιο, πρέπει να αγοράσετε ένα, και αυτό μπορείτε να το κάνετε σε κάθε κατάστημα υπολογιστών. Την μία άκρη του καλωδίου την συνδέετε στην αντίστοιχη θύρα της συσκευής εγγραφής, και την άλλη άκρη - σε κάποια από τις ελεύθερες θύρες του router (συνήθως υπάρχουν 4 τέτοιες).


Μετά από αυτό μπορείτε να επιλέξετε την πιο άνετη για εσάς μέθοδος από αυτές:

Απευθείας σύνδεση με οθόνη και ποντίκι

Αυτή είναι η πιο έυκολη μέθοδο, αλλά και η πιο διάσημη τον τελευταίο καιρό. Ο λόγος για αυτό είναι, ότι πρέπει να έχετε ξεχωριστή οθόνη ειδικά για την συσκευή εγγραφής, αντί να χρησιμοποιείτε υπολογιστή, smartphone ή tablet για τον σκοπό αυτό. Ωστόσο αν έχετε παλιά οθόνη αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Χρειάζεται μόνο να συνδέσετε την οθόνη σε μία από τις εξόδους βίντεο και να συνδέσετε ένα ποντίκι σε κάποια θύρα USB της συσκευής εγγραφής (περισσότερο για τις εξόδους μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας για αυτές). Αμέσως μετά στην οθόνη θα εμφανιστεί το μενού της συσκευής εγγραφής, και τί μπορείτε να κάνετε εκεί θα μάθετε παρακάτω.

Σύνδεση μέσω λογισμικού υπολογιστή

Αυτός είναι ο τυπικός τρόπος για σύνδεση με συσκευή εγγραφής


Κάθε συσκευή εγγραφής συνοδεύεται με δίσκο με λογισμκό για υπολογιστή. Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμκό και από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Πολύ συχνά οι έμποροι δημοσιεύουν επίσης σύνδεσμους για λήψη στις ιστοσελίδες τους.


Αφού κατεβάσετε, εγκαταστήσετε και ξεκινήσετε το λογισμικό θα δείτε μία οθόνη με μερικές βασικές ενότητες - Live View, Playback, Device Manager. Ανοίξτε ττην τελευταία από αυτές. Σε αυτή θα βρείτε δύο πίνακες - ένας με συσκευές που είναι ήδη συνδεδεμένες και ένας με διαθέσιμες για σύνδεση συσκευές. Στον δεύτερο πίνακα θα δείτε και τη δική σας συσκευή εγγραφής. Πρέπει να την επιλέξετε και να κάνετε κλικ στην προσθήκη (add). Θα εμφανιστεί παράθυρο, στο οποίο να εισάγετε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο κουτί της συσκευής εγγραφής ή στο κάτω μέρος της συσκευής εγγραφής. Κάθε κατασκευαστής χρησιμοποιεί τα ίδια ονόματα και κωδικούς πρόσβασης για κάθε συσυκευή εγγραφής, οπότε μπορείτε να τα βρείτε και στο Ίντερνετ. Συνήθως είναι κάτι απλό όπως admin // 12345. Αφού τα εισάγετε, η συσκευή εγγραφης θα μεταφερθεί στον πίνακα με τις ήδη συνδεδεμένες συσκευές. Τώρα πια μπορείτε να βλέπετε βίντεο και να το ρυθμίζετε, όπως έχουμε περιγράψει παρακάτω.

Σύνδεση μέσω προγράμματος περιήγησης


Ο πιο γρήγορος τρόπος σύνδεσης και ρύθμισης της συσκευής εγγραφής είναι η χρήση ενός προγράμματος περιήγσης (το πρόγραμμα το οποίο χρησιμοποιείτε για να ανοίγετε Ίντερνετ σελίδες). Επειδή κάθε υπολογιστής, smartphone ή tablet έχουν ένα τέτοιο πρόγραμμα, αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να συνδεθείτε στη συσκευή εγγραφής μέσω οποιασδήποτε συσκευής χωρίς να χρειάζεται να ανεβάζετε εξειδικευμένο λογισμικό. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι δεν επιτρέπουν όλες οι συσκευές εγγραφής την προβολή βίντεο μέσω προγράμματος περιήγησης, αλλά όσον αφορά τη ρύθμιση δεν υπάρχουν περιορισμοί.


Για να συνδεθείτε με την συσκευή εγγραφής χρειάζεται απλά να εισάγετε την IP διεύθυνσή της στο πεδίο για ίντερνετ διεύθυνση. Το βασικό ερώτημα εδώ είναι: "Ποιά είναι η IP διεύθυνση της συσκευής εγγραφής;". Δυστυχώς δεν υπαρχει ξεκάθαρη απάντηση - ανάλογα με την συσκευή εγραφής, το τοπικό σας δίκτυο και τον αριθμό των συνδεδεμένων συσκευών (υπολογιστές, smartphones κ.ά.), αυτή μπορεί να είναι διαφορετική. Ο πιο εύκολος τρόπος για να μάθετε την διεύθυνσή της είναι να επστρέψετε στο προηγούμενο σημείο - στο μενού Device Manager του λογισμικού μπορείτε να δείτε την IP διεύθυνση της συσκευής εγγραφής. Αυτή είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη πρακτική - εγκαθιστάτε το λογισμικό της συσκευής εγγραφής, το εκτελείτε, βλέπετε την IP διεύθυνσή της, στη συνέχεια εργάζεστε μόνο μέσω του προγράματος περιήγησης. Οι πιο έμπειροι χρήστες μπορούν και καθόλου να μην ανεβάζουν λογισμικό - είναι αρκετό μόνο να μπούν στο μενού του router, και εκεί να δουν ποιές συσκευές είναι συνδεδεμένες με αυτό και ποιές διευθύνσεις IP χρησιμοποιούν αυτές.


Μετά την εισαγωγή της IP διεύθυνσης στο πεδίο για διεύθυνση θα φορτωθεί μία Ίντερνετ σελίδα, η οποία μοιάζει πολύ με το λογισμικό της συσκευής εγγραφής. Αντίστοιχα πρέπει να ακολουθήσετε τις ίδιες οδηγίες όπως στη χρήση του λογισμικού, δηλαδή - να εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Σύνδεση μέσω smartphone, tablet ή άλλης κινητής συσκευής


Τον τελευταίο καιρό όλοι οι κατασκευαστές, εκτός από το λογισμικό για υπολογιστή, παρέχουν και εφαρμογές για κινητά, με τις οποίες μπορείτε να βλέπετε live και να βλέπετε εγγραφές. Από την άλλη πλευρά όμως, οι δυνατότητες ρύθμησης είναι ελάχιστες, οπότε το καλύτερο είναι να κατεβάσετε τέτοια εφαρμογή αφού έχετε ρυθμίσει την συσκευή εγγραφής και να τη χρησιμοποιείτε μόνο για απομακρυσμένη παρακολούθηση.


Αντίθετα με το λογισμικό του PC, το οποίο είναι σχεδόν ίδιο σε όλους τους κατασκευαστές και μοντέλα, οι εφαρμογές για φορητές συσκευές διαφορετικών εμπορικών σημάτων παρέχουν διαφορετικούς τρόπους σύνδεσης. Πολύ συχνά απλά πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες, αλλά για την διευκόλυνσή σας θα αναφέρουμε και τους πιο διάσημους τρόπους σύνδεσης:

Αντίθετα με τις προηγούμενες μεθόδους, οι φορητές συσκευες έχουν κάμερα. Οι περισσότερες εφαρμογές εκμεταλεύονται από αυτήν και σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδεθείτε με την συσκευή εγγραφής απλά σκανάροντας τον QR κωδικό, στο κάτω μέρος της.

Εισαγωγή σειριακού αριθμού. Αν υπέρχει πρόβλημα με την κάμερα ή δεν υπάρχει κάμερα μπορείτε απλά να εισάγετε τον σειριακό αριθμό της συσκευής εγγραφής, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο κάτω μέρος της.

В случай на проблем с предишните подходи, мобилните приложения ви дават възможност и за ръчно добавяне, което става по подобие на свързването през браузър. Приложението ще изиска от вас IP адрес, име и парола.

Ζωντανή προβολή και εγγραφές


Ανεξάρτητα από το πώς έχετε συνδεθεί (μέσω προγράμματος περιήγησης, λογισμικό, κινητή εφαρμογή ή οθόνη), στη Live View ενότητα μπορείτε να δείτε εικόνα από όλες τις κάμερες, να εστιάσετε μόνο σε μία από αυτές και να κατευθύνετε (αν είναι μηχανοκίνητες).


Στο Playback μενού μπορείτε να βλέπετε εγγραφές από κάθε κάμερα, όπως και να κατεβάσετε φωτογραφία ή ένα βίντεο κλιπ. Αν έχετε ρυθμίσει τη συσκευή εγγραφής να κάνει εγγραφές μόνο σε περίπωση ανίχνευσης κίνησης (περισσότερα για αυτό - στο τέλος του άρθρου) μπορείτε πολύ εύκολα να καταλάβετε πότε συνέβη αυτό κοιτάζοντας το χρονοδιάγραμμα κάτω από το βίντεο. Σε αυτό με έγχρωμη ένδειξη υποδεικνύεται όταν υπάρχει εγγραφή.

Ρύθμιση DVR


Αφού έχετε συνδεθεί με τη συσκευή εγγραφής είναι καιρός να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εξοπλισμό που έχετε. Αυτές οι ρυθμίσεις δεν μπορούν να γίνουν μέσω εφαρμογής για κινητά, γι'αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις άλλες μεθόδους σύνδεσης.


Θα αναφέρουμε τις πιο χρήσιμες ρυθμίσεις, που αξίζει να κάνετε. Όλες βρίσκονται στο μενού Configuration.

Αλλαγή κωδικού πρόσβασης


Πιθανότατα έπειτα από τη σύνδεση, η συσκευή εγγραφής θα απαιτήσει από εσάς να αλλάξετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, αλλά και να μην το κάνει είναι καλό να το κάνετε μόνοι σας. Διαφορετικά κινδυνεύετε από κακούς ( χάκερ ) να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή και να σας παρακολουθούν.

Αυτό γίνεται με το να ψάξουμε μενού που ονομάζεται Security, Administration ή Users. Σε αυτό θα βρούμε λίστα με ονόματα χρήστών, τα οποία έχουν πρόσβαση στην συσκευή εγγραφής, και κουμπιά, τα οποία σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε ή να διαγράψετε ή να προσθέσετε περισσότερους χρήστες.

Ρύθμιση ανάλυσης και εικόνας


Την πρώτη φορά που θα ενεργοποιήσετε την συσκευή εγγραφής είναι καλό να κοιτάξουμε τις βασικές ρυθμίσεις για βίντεο εγγραφή. Αυτό μπορείτε να το κάνετε στο μενού Camera Settings. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι μέσω αυτού ρυθμίζετε τις κάμερες μία προς μία. Ευτυχώς αφού ρυθμίσετε μία κάμερα μπορείτε να αντιγράψετε τις ρυθμίσεις και στις υπόλοιπες.


Εκεί είναι καλό να σιγουρευτείτε, ότι οι κάμερές σας καταγράφουν με μέγιστη ανάλυση, ποιότητα και καρέ ανά δευτερόλεπτο. Αυτό γίνεται στο υπομενού Video Settings. Στις κάμερες με μικρόφωνο σε αυτό το μενού με την ρύθμηση Video Type ή Recording Type μπορείτε να επιλέξετε αν η κάμερα θα εγγράφει μόνο βίντεο ή βίντεο και ήχο.


Στο υπομενού Display Settings θα βρείτε και ρυθμίσεις όπως ισορροπία χρωμάτων, αντίθεση, φωτεινότητα κ.ά. Από προεπιλογή οι κάμερες έρχονται με ισορροπημένες ρυθμίσεις, οι οποίες δίνουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα σε σχδόν όλα τα σενάρια. Παρόλα αυτά μπορείτε να κάνετε κάποιες λεπτές ρυθμίσεις για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τεχνολογία που έχετε.

Μέσω αυτό το μενού μπορούν να ρυθμίζονται πάρα πολλές ρυθμίσεις, γι'αυτό θα αναφέρουμε μόνο τις πιο συμαντικές από αυτές.

  • Βασικές - Brightness, Contrast, Saturation, Hue, Sharpness. Κάθε συσκευή, η οποία καταγράφει ή προβάλει εικόνα έχει παρόμοιες ρυθμίσεις, οπότε πιθανότατα τις έχετε ήδη συναντήσει αν έχετε ρυθμίσει τηλεόραση ή οθόνη.
  • Day / Night Switch - στις κάμερες με νυχτερινή όραση, αυτή η λειτουργεία ενεργοποιείται αυτόματα όταν η φωτεινότητα της σκηνής γίνει πολύ λιγο. Δυστυχώς οι κάμερες δεν είναι αρκετά έξυπνες για να κρίνουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάποιες φορές η νυχτερινή όραση ενεργοποιείται ενώ είναι ακόμη αρκετά φωτεινά ή το αντίθετο. Αν μετά από έλεγχο των εγγραφών διαπιστώσετε, ότι αυτό συμβαίνει και σε εσάς, πρέπει να ρυθμίσετε την ευαισθησία ( sensitivity). Πιο υψηλή τιμή συμαίνει νωρίτερη ενεργοποίηση της νυχτερινής όρασης, και η χαμηλότερη - αργότερα.
  • DNR & DWDR - Αν έχετε επενδύσει σε πιο ακριβές κάμερες με έξτρα όπως DNR φίλτρο θορύβου ή DWDR, θα βρείτε ρυθμίσεις και για αυτές ( συνηθως ονομάζονται Backlight και Image enhancement ). Καλό είναι να σιγουρευτείτε, ότι οι δύο λειτουργίες είναι ενεργοποιημένες. Και στις δύο μπορείτε να προσαρμόζετε το επίπεδο βελτίωσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας


Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι διάφορες. Κάποιες δεν έχουν ανάγκη από εξήγηση ( περιστροφή εικόνας ), για τις υπόλοιπες ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για αρχάριους είναι απλά να δοκιμάζετε αλλάζοντας τις διάφορες τους τιμές και να βλέπετε πώς αυτό επηρεάζει την εικόνα .

Ρύθμιση εγγραφής και συναγερμών


Ο βασικός σκοπός της συσκευής εγγραφής είναι η εγγραφή βίντεο, είναι καλό να προσέξετε και τις ρυθμίσεις εγγραφής. Αυτές βρίσκονται στο μενού Storage ή HDD Settings.

Όταν αγοράσετε νέα συσκευή εγγραφής (αντίστοιχα με νέο σκληρό δίσκο) συνήθως δεν μπορείτε να κάνετε εγγραφή σε αυτή, επειδή δεν είναι μορφοποιημένη. Κάποιες συσκευές εγγραφής εκπέμπουν ηχητικό σήμα (συναγερμός) μέχρι να μορφοποιηθεί ο δίσκος. Για να γίνει αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Format, η οποία θα διαμορφώσει τον δίσκο ή με άλλα λόγια - θα τον προετοιμάσει για δουλειά.


Μετά την μορφοποίηση του δίσκου είναι καιρός να αποφασίσετε πότε θα κάνει εγγραφή. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο σημείο αυτή η ρύθμιση γίνεται ξεχωριστά για κάθε κάμερα, και επίσης έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε μία και να αντιγράψετε τις ρυθμίσεις και στις υπόλοιπες. Μπορείτε να ρυθμίσετε κάθε κάμερα να καταγράφει συνεχώς, μόνο σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης ή σε περίπτωση συμβάντος συναγερμού.


Αυτό γίνεται από το μενού Camera Settings -> Schedule. Επίσης μπορούμε να κάνουμε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα με διαφιρετικές ρυθμίσεις για διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ο πιο διάσημος τρόπος ρύθμισης είναι απλά να γίνεται εγγραφή σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης. Έτσι δεν μας ξεφεύγει τίποτα και χρησιμοποιούμε ελάχιστο χώρο στον σκληρό δίσκο. Αν η δική σας περίπτωση είναι πιο ειδική έχετε μεγάλη ευελιξία. Εάν θέλετε μπορείτε να ρυθμίσετε τον χρόνο εγγραφής πριν και μετά την κίνηση.


Αφού τελειώσουμε με τις ρυθμίσεις εγγραφής είναι καλό να ελέγξουμε τις ρυθμίσεις για αναγνώριση κίνησης. Αυτές βρίσκονται στο μενού που ονομάζεται Camera Settings -> Motion, Events ή Alarms. Σε αυτό μπορείτε να :

  • Ενεργοποιήσετε ή να σταματήσετε τελέιως την ανίχνευση κίνησης
  • Να ρυθμίσουμε την ευαισθησία της - κάποιες φορές οι μικρές κινήσεις δεν μας ενδιαφέρουν ή το αντίθεο θέλουμε να κάννουμε εγγραφή ακόμη και αν πετάξει μύγα. Για τον σκοπό αυτό μπορούμε να ρυθμίσουμε την ευαισθησία της ανίχνευσης
  • Να υποδείξουμε σε ποιά σημεία να γίνεται ανίχνευση. Αν η κάμερα είναι στραμμένη σε ένα παράθυρο ή είναι στερεωμένη έξω πιθανότατα δεν μας ενδιαφέρουν συγκεκριμένες κινήσεις (π.χ. όταν στον δρόμο περνάνε αμάξια ). Για τον σκοπό αυτό πρέπει να εξαιρέσομε αυτές τις περιοχές από τη ζώνη ανίχνευσης.

Ειδοποίηση σε περίπτωση προβλήματος


Για να είσαστε σίγουροι, ότι το σύστημά σας λετουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς να χρειάζεται να το ελέγχετε κάθε μέρα, μπορείτε να ανοίξετε το μενού Exceptions.


Εκεί μπορείτε να ρυθμίσετε τί να συμβαίνει αν η συσκευή εγγραφής διαπιστώσει πρόβλημα στο σύσημα. Τέτοια προβλήματα μπορεί να είναι ένας χαλασμένος σκληρός δίσκος, προβλήματα δικτύου, χαλασμένη κάμερα κ.λπ. Για κάθε ένα πρόβλημα μπορείτε να δώσετε οδηγίες στη συσκευή εγγραφής τί να κάνει. Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη ρύθμιση είναι ηχητική ειδοποίηση - σε περίπτωση προβλήματος η συσκευή εγγραφής εκπέμπει ηχητικό σήμα (συνήθως σαν συναγερμός αυτοκινήτου) σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι να αφαιρέσετε το πρόβλημα.

Συμπέρασμα


Η διαδικασία ρύθμισης DVR που περιγράφεται σε αυτό το άρθρο φαίνεται περίπλοκη σε πρώτη ανάγνωση, αλλά στην πράξη δεν διαρκεί περισσότερο από 10-15 λεπτά. Επιπέον, οι ρυθμίσεις γίνινται μόνο μία φορά και μετά μόνο βλέπετε βίντεο live ή εγγραφές.


Θα χαρούμε να μας πείτε αν αυτό το άρθο σας ήταν χρήσιμο, ποιές δυσκολίες αντιμετωπίσατε ακολουθώντας τις οδηγίες και αν παραλείψαμε κάποια συμαντική λεπτομέρεια για εσάς. Όλα αυτά μπρείτε να τα κάνετε αφήνοντας σχόλιο ή επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή του παραθύρου συνομιλίας στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

Περισσότερα από Πώς να επιλέξω κάμερα;

Πώς να επιλέξετε το τέλειο babyphone;

Τροφοδοτικό κάμερας

Πώς να τοποθετήσουμε έναν σκληρό δίσκο σε μια συσκευή εγγραφής(recorder);

Τι είναι η PTZ κάμερα;

Πόσο κοστίζει να έχω βιντεοπαρακολούθηση;

Καλωδίωση συστημάτων βιντεοπαρακολούθησης

Πώς να τοποθετήσουμε μόνοι μας μια κάμερα βιντεοπαρακολούθησης

Τι είναι η ανάλυση και γιατί είναι σημαντική;

5G Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας και 5GHz WiFi: Οι διαφορές, Πλεονεκτήματα και Εφαρμογή στις σύγχρονες κάμερες

Πρότυπα βιντεοπαρακολούθησης - Αναλογικά, HD-TVI, HDCVI και IP

Θόλου, Σφαίρα ή Συμπαγής - πώς να διαλέξουμε το σωστό σχήμα

Τι μπορείτε να πετύχετε με μία κάμερα

Πώς να επιλέξω κάμερα;

Τι είναι οι βελτιώσεις ψηφιακής εικόνας;

Ποιές είναι οι μάρκες ποιότητας στη βιντεοπαρακολούθηση;

Εγκατάσταση αναλογικού συστήματος βιντεοπαρακολούθησης

Οι διαφορές μεταξύ της ψηφιακής μεγέθυνσης και της οπτικής μεγέθυνσης

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον φακό της κάμερας

Αδιάβροχες, ανθεκτικές στη σκόνη και στους βανδαλισμούς κάμερες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί (cookies) και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με το GDPR. Λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική ‘’Cookies’’ και στην Πολιτική Απορρήτου.

Παραγγελία

Αποστολή (Γενική Ταχυδρομική)

Παραγγείλτε τώρα και λάβετε σε περίοδο 30 Απριλίου - 2 Μαΐου 2024г.

Δωρεάν
Έκπτωση στη ποσότητα: 0%
Συνολικό
Τρόπος πληρωμής
* Οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται από τη Stripe - μια διεθνή εταιρεία, ηγέτης στις υπηρεσίες πληρωμών. Τα δεδομένα σας αποστέλλονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης και δεν αποθηκεύονται πουθενά μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής.
Διεύθυνση για παράδοση

Χρειαζόμαστε μόνο τον αριθμό του ΑΦΜ σας, όλες τις άλλες πληροφορίες, θα τις βρούμε στο Εμπορικό μητρώο. Μετά την παραγγελία ο συνεργάτης μας θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσετε τα δεδομένα.

Η παραγγελία σας έγινε δεκτή με επιτυχία

Σας ευχαριστούμε!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε μια εργάσιμη μέρα

για να επικυρώσουμε την παραγγελία σας

Στη συνέχεια, ο κούριερ θα παραδώσει την παραγγελία

στην διεύθυνση σας

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!


Δεδομένου ότι έχετε παραγγείλει και πριν από εμάς, δεν θα σας ενοχλούμε στο τηλέφωνο για επικύρωση της παραγγελίας σας.


Αν επιθυμείτε ακόμα να σας καλέσουμε για διευκρίνηση - πατήστε εδώ