* Αυτό το άρθρο γράφτηκε στο παρελθόν 2017 και ενδέχεται να περιέχει ξεπερασμένες πληροφορίες.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το τρέχον άρθρο μας σχετικά με την επιλογή καμερών.

Σε αυτό, έχουμε περιγράψει όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια κάμερα στις μέρες μας.


Τα τελευταία χρόνια εμφανίστηκαν στην αγορά πολλές από τις λεγόμενες οθόνες μωρού (baby monitors) ή με άλλα λόγια - κάμερες, οι οποίες σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε το παιδί σας από απόσταση - ανεξάρτητα αν είναι στο διπλανό δωμάτιο ή στην άλλη άκρη της πόλης. Αυτές μπορεί να είναι διαφορετικού μεγέθους ή σχήματος και προσφέρουν διάφορες λειτουργίες.


Ως ειδικοί στον τομέα βιντεοπαρακολούθησης παρατηρούμε ότι, κάποια από αυτά τα προϊόντα είναι υπερεκτιμημένα, και άλλα - χαμηλής ποιότητας. Γι'αυτό ελπίζουμε με αυτό το άρθρο να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Τι είναι το babyphone και τι μπορείτε να κάνετε με αυτο;


Βλέποντας τις διαφημίσεις των προϊόντων στην αγορά μπορούμε να συνοψίσουμε, ότι το babyphone σας επτρέπει να παρακολουθείτε τα παιδιά σας μέσω υπολογιστή, smartphone ή tablet, όταν δεν μπορείτε να είστε κοντά τους, να τα ακούτε και να τους μιλάτε. Αυτό περιλαμβάνει τα ακόλουθα συχνά σενάρια:

  • Το παιδί να είναι στο παιδικό δωμάτιο, ενώ ο γονέας να κάνει άλλες δουλειές στο σπίτι
  • Ο γονέας είναι εκτός σπιτιού, και το παιδί το φροντίζει άλλος (π.χ. παρακολουθείτε την νταντά)
  • Θέλετε να είστε σίγουροι, ότι το παιδί κοιμάται ήρεμα (χωρίς εφιάλτες, διαταραχές ύπνου κ. ά. ) και δεν σηκώνεται συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας ( συχνοουρία, υπνοβασία)
  • Το παιδί κάνει ζημιές, βγαίνει από το δωμάτιό του, φτάνει σε μέρη, στα οποία δεν πρέπει, και εσείς δεν ξέρετε πως τα καταφέρνει να το κάνει
  • Μπορείτε να δείχνετε το παιδί σε συγγενείς (π.χ. παππούδες και γιαγιάδες). Με τη βοήθεια της κινητής εφαρμογής αυτοί μπορούν να βλεπουν το παιδί από κάθε σημείο με ίντερνετ
  • Χάνετε σημαντικές στιγμές - πρώτη λέξη, πρώτα βήματα. Με την οθόνη μωρού πάντα θα έχετε εγγραφή από αυτές τις στιγμές
  • Πρέπει να βγείτε για λίγο και να αφήσετε το παιδί μόνο του (ναι, αυτό είναι παράλογο, αλλά συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους)


Για εμάς ένα τέτοιο babyphone είναι απλά μία IP CCTV κάμερα με κάποιες από τις ακόλουθες λειτουργίες:

  • Κατάλληλο μέγεθος και εγκατάσταση (οι λεγόμενες συμπαγείς κάμερες)
  • Ευρυγώνιο φακό (για να φαίνεται όλο το δωμάτιο)
  • Εφαρμογή για κινητά ( για να μπορείτε να βλέπετε από παντού)
  • Εγγραφή σε κάρτα μνήμης (για να βλέπετε εγγραφές)
  • WiFi μονάδα (για λιγότερα καλώδια)
  • Αμφίδρομος ήχος (walkie-talkie)
  • Νυχτερινή όραση (για να βλεπετε τι συμβαίνει τη νύχτα)
  • Συμβάντα συναγερμού ( για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις αν συμβεί κάτι)


Για το λόγο αυτό, στόχος μας σε αυτό το άρθρο είναι να συκρίνουμε τις κάμερες που προσφέρονται στην αγορά, που διαφημίζονται ως οθόνες μωρών, καθώς και να εξετάσουμε τη χρήση επαγγελματικών καμερών IP για βιντεοπαρακολούθηση ως εναλλακτική.

Babyphones - τιμές, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα


Πρώτα ας αναφέρουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καμερών, που πωλούνται ως babyphones:

  • Αυτές οι κάμερες είναι περισσότερο ηλεκτρονικά είδη κατανάλωσης παρά επαγγελματικές και επομένως η εγκατάσταση είναι συνήθως ευκολότερη από τις επαγγελματικές
  • Τα φθηνά μοντέλα είναι εξαιρετικά χαμηλης ποιότητας
  • Τα ακριβά μοντέλα προσφέρουν πολύ λίγα έξτρα, σε σύγκριση με τις επαγγελματικές IP κάμερες από αυτό το εύρος τιμών

Μετά από αυτό ας δούμε τι προσφέρει η αγορά. Μετά από κάποιες γρήγορες αναζητήσεις στο ίντερνετ και στα διάσημα online καταστήματα (eBay, Amazon ) μπορούμε να χωρίσουμε τις οθόνες μωρών σε τρεις ομάδες:

Φθηνά σκουπίδια αξίας 20 - 30 €

.
Παράδειγμα για φθηνό babyphone. Αυτές είναι φθηνές κάμερες από άγνωστους κατασκευαστές, που εισάγονται και πωλούνται με υψηλή προσαύξηση (η τιμή χονδρικής τους σπάνια υπερβαίνει τα 10€). Αυτές οι κάμερες χαρακτηρίζονται από δυνατές υποσχέσεις και λίστες με πρόσθετα στοιχεία, μοιάζοντας στις κάμερες υψηλής τεχνολογίας. Σπάνια αυτές οι κάμερες λειτουργούν όπως αναμένεται από αυτές, και πολύ συχνά δεν λειτουργούν καθόλου.


Ως έμποροι λιανικής και εμείς μπαίνουμε στον πειρασμό να προσφέρουμε κάμερες σε προσιτές τιμές, γι'αυτό μερικές φορές δοκιμάζουμε μερικά τέτοια μοντέλα, αλλά μετά τις δοκιμές, αποφασίζουμε, ότι αυτές οι κάμερες θα μας θα μας φέρουν περισσότερες αρνητικές κριτικές, παρά ευχαριστημένους πελάτες. Μέχρι στιγμής, έχουμε δοκιμάσει συνολικά 9 διαφορετικά μοντέλα και αυτά είναι τα αποτελέσματα:

  • 4 από αυτές χάλασαν τους πρώτους 3 μήνες από τη χρήση τους. Ειδικά προβληματικά είναι τα PTZ (αυτά, τα οποία μπορούν να περιστρέφονται μέσω λεπτή μηχανική). Μία ποιοτική PTZ κάμερα αξίζει πάνω από 200€, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι εξαρτήματα επενδύονται στα φθηνά μοντέλα. Πέρα από αυτό η PTZ λειτουργία είναι απολύτως περιττή όταν έχετε ευρυγώνιο φακό, ο οποίος "καλύπτει" όλο το δωμάτιο.
  • Η ποιότητα της εικόνας είναι κακή. Ακόμη και στις κάμερες, που διαφημίζονται ως 720p HD, μετά την αποσυναρμολόγησή τους διαπιστώσαμε, ότι ο αισθητήρας είναι VGA 640x480 (αυτή είναι 4 φορές χαμηλότερη ανάλυση), και η εκόνα από αυτή επεκτείνεται έως 720p, τόσο ώστε ο κατασκευαστής να μπορέσει να βάλει τις "μαγικές λέξεις" HD στη συσκευασία.
  • Οι εφαρμογές για κινητά δεν λειτουργούν πάντα με όλα τα τηλέφωνα, κάποιες φορές δεν λειτουργούν και καθόλου. Για τους ανθρώπους που ανησυχούν για το απόρρητό τους, το πρόβλημα είναι ακόμα πιο σοβαρό, επειδή κάποιες από αυτές τις κάμερες χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud, οι οποίες εκτελούνται από άγνωστες εταιρείες, στις οποίες εμπιστεύεστε τις βίντεο εγγραφές των παιδιών σας.
  • Είχαμε προβλήματα με τη λειτουργία των καμερών και την αρχική τους ρύθμιση, λόγω έλλειψης ή λανθασμένων εγχειριδίων χρήστη. Σε κάποιοες από τις κάμερες οι οδηγίες χρήσης δεν αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα και χρειάστηκε να μαντέψουμε πώς να ρυθμίσουμε την κάμερα να καταγράφει.


Συμπερασματικά, μπορούμε να προτείνουμε αυτά τα μοντέλα μόνο σε άτομα, που θέλουν να επενδύσουν ένα ελάχιστο ποσό χρημάτων, δεν έχουν καθόλου προσδοκίες και δεν ανησυχούν, ότι αν χαλάσει θα πρέπει να την πετάξουν. Σε αυτή την περίπτωση θα συνιστούσαμε την αγορά μιας φθηνής IP κάμερας. Τα μοντέλα που θα αναφέρουμε στην επόμενη ενότητα σημαντικά καλύτερα χαρακτηριστικά και χαλάνε πολύ σπάνια.

Προϊόντα μεσαίας κατηγορίας αξίας 50 - 150 €

Σε αυτό το τμήμα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Μπορούμε να πούμε με θάρρος, ότι αυτή είναι η "χρυσή μέση" των εξειδικευμένων babyphones. Εδώ οι κατασκευαστές εγκαταλείπουν τις ατελείωτες λίστες με πρόσθετα και συγκεντρώνονται στην πρόταση μερικών λειτουργιών, αλλά αντ'αυτού χρησιμοποιούν ποιοτικά εξαρτήματα, τα οποία εξασφαλίζουν απρόσκοπτη λειτουργεία.


Παραδείγματα τέτοιων καμερών είναι η σειρά προϊόντων της Motorola:


Σε αυτά λείπουν λειτουργίες όπως παρακολούθηση από μεγάλη απόσταση ( μπορείτε να παρακολουθείτε μόνο αν είστε στο σπίτι), και σε κάποια μοντέλα λείπει η νυχτερινή όραση ή ο αμφίδρομος ήχος. Από την άλλη πλευρά όμως:

  • Η κατασκευή είναι στο αναμενόμενο επίπεδο
  • Η ποιότητα αντιστοιχεί στη διαφήμιση (οι HD κάμερες είναι πραγματικά HD)
  • Ο κατασκευαστής είναι πιστοποιημένη μάρκα, προσφέρεται και εγγύηση
  • Οι κάμερες ρυθμίζονται εύκολα και δουλεύουν χωρίς κανένα πρόβλημα


Τέτοιες κάμερες προτείνουμε σε κάθε άνθρωπο, που θέλει να δώσει τα χρήματά του για προϊόν, το οποίο αν και δεν είναι το καλύτερο της αγοράς, θα κάνει τη δουλειά για την οποία προορίζεται. Πριν να πάρετε απόφαση δώστε σημασία και στην επόμενη ενότητα του άρθρου, όπου παρουσιάζουμε ορισμένες IP κάμερες, οι οποίες είναι στο ίδιο εύρος τιμών και προσφέρουν περισσότερα πρόσθετα και έλεγχο.

Υψηλής κατηγορίας babyphones, αξίας πάνω από 150 €


Υψηλής κατηγορίας babyphone της μάρκας Nest. Εδώ μπαίνουμε στην κατηγορία διάσημων προϊόντων, όπου πληρώνετε τη μάρκα, το σχέδιο και (συχνά περιττές) λειτουργίες, οι οποίες λέιπουν στις πιο φθηνές οθόνες μωρού.

Пример за такава камера е:

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, οι κατασκευαστές τους έχουν επενδύσει πολλά στη δημιουργία όμορφων και αλληλεπιδραστικών διαφημιστικών σελίδων, οι λειτουργίες των ίδιων των καμερών παρουσιάζονται με πολύ προσιτό τρόπο και η χρήση τους φαίνεται εύκολη. Πολύ κατάλληλο παράδειγμα είναι τα προϊόντα της Apple, δηλαδή τα iPhone της:

  • Αυτά είναι από τα πιο ακριβά στην αγορά, αρέσουν στους πελάτες τους λόγω της εύκολης χρήσης τους και την έλλειψη ανάγκης για πρόσθετες γνώσεις στον τομέα
  • Με τον ίδιο τρόπο αυτές οι κάμερες είναι εύκολες για ρύθμιση και χρήση ακόμη και για άτομα, τα οποία δεν έχουν πολλές γνώσεις και εμπειρία με τις τεχνολογίες
  • Δυστυχώς, όπως και στα iPhone, το ΄υλικό ( αισθητήρας, φακός κ.λπ.) είναι πολύ υπερτιμημένο.
  • Για τα ίδια χρήματα μπορείτε να αγοράσετε IP κάμερα με πολύ καλύτερους παραμέτρους ή με παρόμοιους τέτοιους, σε περίπου 40% χαμηλότερη τιμή. Το μειονέκτημα είναι, ότι η εργασία με την κάμερα δεν θα είναι τόσο εύκολη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι δύσκολη (όπως με Android τηλέφωνο, αν ακολουθήσουμε το παράδειγμα)


Φυσικά αν τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για εσάς ή θέλετε να έχετε το καλύτερο, δεν υπάρχει λόγος να διαλέξετε άλλο προϊόν. Σε αυτήν την περίπτωση θα θέλαμε να σας προτείνουμε την κάμερα της Nest. Οι εταιρεία Nest Labs ιδρύθηκε από πρώην υπαλλήλους της Apple, και επι του παρόντος ανήκει στην Google ( Alphabet ). Εκτός από κάμερες, η εταιρεία προσφέρει και άλλα προϊόντα οικιακού αυτοματισμού όπως ανιχνευτές καπνού και θερμοστάτες, με τους οποίους μπορείτε να αυτοματοποιήσετε το σπίτι σας και να μειώσετε τους λογαριασμούς ενέργειας.

IP Cube κάμερες ως εναλλακτική λύση για τα babyphones


Όπως είπαμε νωρίτερα, οι IP Cube κάμερες, οι οποίες χρησιμοποιούνται σε συστήματα για βιντεοπαρακολούθηση είναι λίγο πιο εξειδικευμένα προϊόντα και για αυτόν τον λόγο έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

  • Λαμβάνετε την καλύτερη τεχνολογία στην καλυτερη τιμή. Στα επαγγελμαικά συστ΄ματα η εστίαση είναι στην ποιότητα και την παραγωγικότητα, γι'αυτό τέτοιες κάμερες σχεδόν πάντα έχουν καλύτερες τεχνικές παραμέτρους και ποιότητα εικόνας
  • Αξιοπιστία - η άλλη και εξίσου σημαντική εστίαση των κατασκευαστών είναι η ανθεκτικότητα των προϊόντων. Γι'αυτό και αυτό το είδος κάμερες χαλάνε πολύ σπάνια.
  • Χρήση - ο κύριος σκοπός των IP καμερών είναι να ενσωματωθούν σε επαγγελματικά συστήματα. Για αυτόν τον λόγο είναι λίγο περίπλοκες για ρύθμιση, αλλά αν χρησιμοποιείτε συχνά υπολογιστή ή smartphone, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.


Και τώρα ας δούμε εναλλακτικές λύσεις για babyphones ανά κατηγορία τιμής:

Χαμηλής κατηγορίας IP κάμερες με τιμή έως 40 €


Εδώ πάλι θα είστε αναγκασμένοι να κάνετε συμβιβασμούς, αλλα σε αυτήν την περίπτωση είναι πιο ασήμαντους. Εδώ είναι μερικά προϊόντα, τα οποία είναι πολύ κατάλληλα για αυτό το σκοπό:

Η οικονομική IP κάμερα της Foscam

Προσιτό μοντέλο με βασικά πρόσθετα. Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι πολύ καλή, αλλά είναι αρκετή για να ξεχωρίζετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα. Από την άλλη το μοντέλο προσφέρει εξαιρετικά μεγάλη γωνία θέασης (110 μοίρες), κάτι που είναι σπάνιο σε άλλες κάμερες. Το λογισμικό για απομακρυσμένη παρακολούθηση είναι εκπληκτικά προσβάσιμο και εύκολο στη χρήση.

Η συμπαγής IP κάμερα της VStarcam

Η τιμή της είναι ασύγκριτη, και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι στα πρότυπα. Το σχέδιο είναι πολύ κομψό, και τα υλικά - ποιοτικά. Δυστυχώς (και ευτυχώς για τους δυτικούς κατασκευαστές) η VStarcam δεν δίνουν αρκετή προσοχή στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές αγορές. Με αποτέλεσμα το λογισμικό της να είναι κακώς μεταφρασμένο. Αυτό δεν δυσκολεύει την καθημερινή χρήση της κάμερας, αλλά μπορεί να ενοχλήσει κάποιους από τους χρήστες. Εάν είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε, πιθανότατα θα έχετε την καλύτερη κάμερα σε αυτό το εύρος τιμών.

IP κάμερες μεσαίας κατηγορίας με τιμή 50 - 150 €


Σε αυτό το εύρος τιμών έχετε μεγάλη ποικιλία από κάμερες, που δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς, και έχετε πρόσβαση σε όλα τα διαθέσιμα πρόσθετα. Ανάλογα με τα χρήματά σας μπορείτε να διαλέξετε κάμερες με:

  • Ανάλυση 720p HD ή 1080p FullHD
  • Ποιοτική νυχτερινή όραση
  • Αμφίδρομο ήχο
  • WiFi μονάδα
  • Βελτιώσεις ψηφιακής εικόνας
  • Λειτουργίες συναγερμού


Αυτές οι κάμερες είναι αξιόπιστες, κατασκευασμένες από γνωστούς κατασκευαστές βιντεοπαρακολούθησης και τεχνολογικά είναι ανώτερες από τα αντίστοιχα babyphones. Από την άλλη η αρχική τους εγκατάσταση είναι λίγο περίπλοκη. Ευτυχώς μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες χρήσης στο άρθρο μας "Εγκατάσταση και ρύθμιση IP κάμερας". Και αυτές είναι μερικές από τις κατάλληλες κάμερες για αυτό το σκοπό:

Υψηλής κατηγορίας IP κάμερες, αξίας πάνω από 150 €


Η επένδυση σε μία κάμερα σε αυτό το εύρος για την παρακολούθηση παιδιών είναι αδικαιολόγητη. Για τα λεφτά σας θα έχετε πραγματικά καλή κάμερα με ανάλυση 3Mpx ή και παραπάνω, αλλα αυτή η ανάλυση είναι κατάλληλη για παρακολούθηση μεγάλων δωματίων ή για ανοιχτούς χώρους. Όταν εγκαθιστάται σε παιδικό δωμάτιο, η διαφορά σε σύγκριση με μία φθηνότερη κάμερα με ανάλυση 720p HD ή 1080p Full HD είναι ασήμαντη. Από την άλλη πλευρά αν θέλετε να έχετε το καλύτερο, μπορείτε να κοιτάξετε αυτά τα μοντέλα:

Συμπέρασμα και τελευταίες συμβουλές


Ανεξάρτητα αν έχετε στη διάθεσή σας 30 ή 130 €, το σημαντικό είναι να τα δώσετε για προϊόν, το οποίο θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σας και θα είναι πιο βολικό για χρήση. Για κάθε ενδεχόμενο σας αφήνουμε μερικές συμπερασματικές συμβουλές:

  • Πριν την αγορά ενδιαφερθείτε για το λογισμικό, με το οποίο λειτουργεί η κάμερα. Κατεβάστε το πριν την αγορά στο smartphone η στο tablet σας και δείτε εικόνες και βίντεο από αυτό. Αν και χωρίς διαθέσιμη κάμερα οι λειτουργίες του είναι περιορισμένες, θα έχετε μια ιδέα για το πώς λειτουργεί η κάμερα και αν θα σας βολεύει. Ακόμη και η καλύτερη κάμερα είναι άχρηστη αν το λογισμικό δεν είναι βολικό.
  • Σκεφτείτε αν χρειάζεστε τα ακόλουθα πρόσθετα: WiFi, νυχτερινή όραση και αμφίδρομος ήχος. Με την πρώτη ματιά, όλα ακούγονται πολύ χρήσιμα, αλλά η πρακτική δείχνει ότι σπάνια χρησιμοποιούνται, από την άλλη πλευρά, αυξάνουν την τιμή του μοντέλου.
  • Μην βασίζεστε στις λειτουργίες συνεγερμού της κάμερας να προστατεύσετε το παιδί σας από κινδύνους. Ακόμη και στις επαγγελματικές κάμερες, ο υπολογιστής δεν μπορεί πάντα να αναγνωρίζει μια ενέργεια. Οι αυτόνομες κάμερες παρακολούθησης, που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες (και προβάλλονται σε ταινίες) κοστίζουν πολλαπλάσια.


Ελπίζουμε με αυτήν την περιεκτική ανάλυση να σας βοηθήσαμε στην επιλογή για babyphone. Είμαστε διαθέσιμοι για τυχόν επιπλέον ερωτήσεις.

Περισσότερα από Πώς να επιλέξω κάμερα;

Ποιές είναι οι μάρκες ποιότητας στη βιντεοπαρακολούθηση;

Εγκατάσταση αναλογικού συστήματος βιντεοπαρακολούθησης

Καλωδίωση συστημάτων βιντεοπαρακολούθησης

Πόσο κοστίζει να έχω βιντεοπαρακολούθηση;

Πώς να τοποθετήσουμε μόνοι μας μια κάμερα βιντεοπαρακολούθησης

Τι μπορείτε να πετύχετε με μία κάμερα

Πώς να χειριζόμαστε μία συσκευή εγγραφής DVR;

Τι είναι η ανάλυση και γιατί είναι σημαντική;

Οι διαφορές μεταξύ της ψηφιακής μεγέθυνσης και της οπτικής μεγέθυνσης

Πώς να τοποθετήσουμε έναν σκληρό δίσκο σε μια συσκευή εγγραφής(recorder);

5G Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας και 5GHz WiFi: Οι διαφορές, Πλεονεκτήματα και Εφαρμογή στις σύγχρονες κάμερες

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον φακό της κάμερας

Τι είναι η PTZ κάμερα;

Τροφοδοτικό κάμερας

Τι είναι οι βελτιώσεις ψηφιακής εικόνας;

Θόλου, Σφαίρα ή Συμπαγής - πώς να διαλέξουμε το σωστό σχήμα

Πώς να επιλέξω κάμερα;

Πρότυπα βιντεοπαρακολούθησης - Αναλογικά, HD-TVI, HDCVI και IP

Αδιάβροχες, ανθεκτικές στη σκόνη και στους βανδαλισμούς κάμερες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί (cookies) και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με το GDPR. Λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική ‘’Cookies’’ και στην Πολιτική Απορρήτου.

Παραγγελία

Αποστολή (Γενική Ταχυδρομική)

Παραγγείλτε τώρα και λάβετε σε περίοδο 30 Απριλίου - 2 Μαΐου 2024г.

Δωρεάν
Έκπτωση στη ποσότητα: 0%
Συνολικό
Τρόπος πληρωμής
* Οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται από τη Stripe - μια διεθνή εταιρεία, ηγέτης στις υπηρεσίες πληρωμών. Τα δεδομένα σας αποστέλλονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης και δεν αποθηκεύονται πουθενά μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής.
Διεύθυνση για παράδοση

Χρειαζόμαστε μόνο τον αριθμό του ΑΦΜ σας, όλες τις άλλες πληροφορίες, θα τις βρούμε στο Εμπορικό μητρώο. Μετά την παραγγελία ο συνεργάτης μας θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσετε τα δεδομένα.

Η παραγγελία σας έγινε δεκτή με επιτυχία

Σας ευχαριστούμε!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε μια εργάσιμη μέρα

για να επικυρώσουμε την παραγγελία σας

Στη συνέχεια, ο κούριερ θα παραδώσει την παραγγελία

στην διεύθυνση σας

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!


Δεδομένου ότι έχετε παραγγείλει και πριν από εμάς, δεν θα σας ενοχλούμε στο τηλέφωνο για επικύρωση της παραγγελίας σας.


Αν επιθυμείτε ακόμα να σας καλέσουμε για διευκρίνηση - πατήστε εδώ