Το πιο σημαντικό πράγμα όταν επιλέγετε κάμερες είναι πρώτα να αποφασίσετε μόνοι σας τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε
Μην ξεγελιέστε από την εξωτερική εμφάνιση - οι περισσότερες κάμερες φαίνονται σχεδόν ίδιες, αλλά η διαφορά στην ποιότητα μπορεί να είναι δραστική
Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις σύγχρονες κάμερες στο τηλέφωνό σας, αλλά με αυτό οι ομοιότητες τελειώνουν εκεί

Θέλω βιντεοπαρακολούθηση, αλλά από πού να αρχίσω;

Είναι εύκολο να επιλέξετε κατάλληλες κάμερες, αρκεί να γνωρίζετε ακριβώς τι θέλετε να πετύχετε. Γι’αυτό θα σας κάνουμε μερικές γρήγορες ερωτήσεις, και αφού τις απαντήσετε στον εαυτό σας, θα μπορείτε μόνοι σας με σιγουριά να κάνετε την σωστή επιλογή.

 • Τι ακριβώς θέλω να παρακολουθώ;
 • Πού θα τοποθετήσω τις κάμερες;
 • Τι χρειάζομαι για να παρακολουθώ;
 • Θέλω να έχω βίντεο εγγραφές;
 • Θέλω να ακούω και να μιλάω;
 • Τιμή ή ποιότητα; Γίνεται και τα δύο;
 • Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;
Ίσως το πιο δημοφιλές σενάριο - παρακολούθηση του μέρους, στο οποίο ανταλλάσσονται ή συλλέγονται χρήματα
Είναι σημαντικό για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων να μπορούν να παρακολουθήσουν πώς και γιατί ένα προϊόν εξαφανίστηκε
Στην οικιακή βιντεοεπιτήρηση τις περισσότερες φορές θέλουμε να βλέπουμε ποιός μπαίνει και βγαίνει ...
... καθώς και τι συμβαίνει με τα αυτοκίνητά μας.
Σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, πιθανότατα θα θέλατε να παρατηρήσετε ορισμένες διαδικασίες ή κινήσεις αγαθών

Τι ακριβώς θέλω να παρακολουθώ;

Ακούγεται απλό, αλλά η εμπειρία μας δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να συγκρίνουν τεχνικές παραμέτρους, τιμές και μάρκες, χωρίς να έχουν απαντήσει στον εαυτό τους αυτή την ερώτηση. Γι’ αυτό αφιερώστε πρώτα ένα λεπτό και σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε να παρακολουθείτε;

 • Σε ένα κατάστημα ή εστιατόριο αυτά είναι η ταμειακή μηχανή, η αποθήκη και τα ράφια με τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα ορατά από τους υπαλλήλους σας.
 • Στο σπίτι σας αυτές είναι οι πόρτες εισόδου, η βεράντα, οι ταράτσες, ορισμένα σημεία στην αυλή ή το γκαράζ.
 • Σε ένα βιομηχανικό ή γεωργικό κτήριο αυτές είναι οι πόρτες εισόδου και οι πύλες, η αποθήκη και ορισμένα κρίσιμα μηχανήματα ή ζώα.

Από την απάντησή σας εξαρτάται το πόσες κάμερες θα χρειαστείτε και πόσες από αυτές θα είναι εσωτερικές ή εξωτερικές (αδιάβροχες).

Οι εσωτερικές κάμερες είναι τόσο δημοφιλείς, επειδή απλά τις τοποθετείτε σε κάποιο ράφι και τις συνδέετε στην πρίζα
Στις εξωτερικές κάμερες χρειάζεται και να βιδώσετε μερικές βίδες, κάτι που είναι στις δυνάμεις κάθε σπιτονοικοκύρη.
Ένα καλό παράδειγμα τοποθέτησης κάμερας - τίποτα δεν μένει κρυφό
Εξαιρετική λήψη, αλλά η κάμερα είναι τοποθετημένη χαμηλά και δεν φαίνεται η ανταλλαγή χρημάτων

Πού θα τοποθετήσω τις κάμερες;

Τώρα πρέπει να σκεφτείτε που θα τοποθετήσετε τις κάμερες, έτσι ώστε να βλέπετε αυτό, το οποίο επιθυμείτε.

 • Οι εσωτερικές κάμερες έχουν βάσεις, οπότε δεν χρειάζεται στερέωση - απλά πρέπει να τις τοποθετήσετε σε κατάλληλο ράφι ή άλλη επίπεδη επιφάνεια (και παρόλα αυτά τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν βάση με την οποία μπορούν να στερεωθούν σε τοίχο ή οροφή). Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι αν υπάρχει πιθανότητα κάποιος να σταθεί μπροστά στην κάμερα και να την κρύψει. Για παράδειγμα αν θέλετε να παρακολουθείτε την ταμειακή μηχανή στο μαγαζί, σκεφτείτε αν ο ταμίας μπορεί να σταθεί μπροστά στην κάμερα. Εάν ναι - πρέπει να βρείτε άλλο κατάλληλο μέρος.
 • Οι εξωτερικές κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιονδήποτε τοίχο ή οροφή με πλαστικά βύσματα και βίδες, επομένως είναι καλό να έχετε στην διάθεσή σας ένα τρυπάνι/κατσαβίδι μπαταρίας. Με αυτές είναι πιο εύκολο να αποφύγετε το πρόβλημα που περιγράφεται πιο πάνω, επειδή μπορείτε να τοποθετήσετε την κάμερα πιο ψηλά στον τοίχο ή απευθείας στην οροφή.

Ένας εύκολος τρόπος να κρίνετε αν θα φαίνεται καλά είναι απλώς να τοποθετήσετε το κινητό σας στο σημείο που θα κάθεται η κάμερα και απλά να τραβήξετε μία φωτογραφία.
Οι τυπικές κάμερες βιντεοπαρακολούθησης έχουν παρόμοια οπτική γωνία με τα κινητά, επομένως αν βλέπετε αυτό που θέλετε χωρίς να κάνετε πολύ ζουμ, τότε τα καταφέρατε καλά.

Αν όμως ο χώρος παρακολούθησης είναι πολύ μικρός - έχετε δύο επιλογές:

 • Να τοποθετήσετε την κάμερα πιο κοντά - ακούγεται λογικό, αλλά δυστυχώς δεν είναι πάντα δυνατό.
 • Να επιλέξετε κάμερα με οπτικό ζουμ (zoom) - αυτές οι κάμερες μπορούν να “ζουμάρουν” την εικόνα χωρίς να επηρεάζουν την ποιότητά της. Δυστυχώς είναι πιο ακριβές, αλλά για ορισμένες περιπτώσεις είναι η μόνη δυνατή επιλογή.
Σκεφτείτε εάν υπάρχει πρίζα κοντά στην κάμερα - ακόμα καλύτερα αν κάνετε επισκευές αυτήν τη στιγμή και μπορείτε να εγκαταστήσετε μία
Ο πιο εύκολος τρόπος να καταλάβετε εάν υπάρχει WiFi σήμα εκεί που θα βρίσκεται η κάμερα είναι να δοκιμάσετε με το κινητό σας - αν αυτό πιάνει και η κάμερα θα μπορεί
Τα ηλιακά συστήματα είναι η μόνη επιλογή για μέρη χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά αυτά είναι σημαντικά πιο ακριβά

Τι χρειάζομαι για να παρακολουθώ;

Σε αυτή την ερώτηση θα απαντήσουμε εμείς:

 • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος - οι τυπικές κάμερες πρέπει να είναι συνδεδεμένες στην πρίζα για να λειτουργούν και τα καλώδια τροφοδοσίας τους έχουν μήκος περίπου ενάμισι μέτρο. Προσφέρουμε επίσης επιλογές με μπαταρίες και ηλιακά πάνελ, αλλά αυτές είναι πιο συγκεκριμένες και δεν θα τους δώσουμε ιδιαίτερη σημασία εδώ.
 • Διαδίκτυο - για να παρακολουθείτε ζωντανά ή εγγραφές, πρέπει η κάμερα να είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να γίνει με WiFi, μέσω καλωδίου(LAN) ή με SIM κάρτα με κινητό διαδίκτυο. Πιο βολικό είναι αυτό να γίνει με WiFi, επειδή πολύ πιθανότατα έχετε ασύρματο Διαδίκτυο στο μέρος που θα χρησιμοποιήσετε τις κάμερες. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει - μπορείτε να επιλέξετε μοντέλο, το οποίο λειτουργεί με SIM κάρτα για κινητό διαδίκτυο και η ίδια η κάρτα πρέπει να αγοραστεί από πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Σε περίπτωση που χρειάζονται μερικές κάμερες οι οποίες θα είναι στο ίδιο μέρος και δεν υπάρχει Διαδίκτυο, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα router το οποίο λειτουργεί με κάρτα SIM με κινητό διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο θα πληρώνετε για μία κάρτα SIM, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε περισσότερες από μία τυπικές κάμερες IP μέσω WiFi ή καλώδιο (LAN). Μπορείτε να το αγοράσετε από οποιονδήποτε πάροχο κινητής τηλεφωνίας, και εμείς συνιστούμε το router να είναι με εξωτερικές κεραίες και LAN θύρες.
 • Τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή - η ίδια η παρακολούθηση ζωντανά και η προβολή εγγραφών γίνεται μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής για τηλέφωνα ή υπολογιστή. Αφού συνδέστε την κάμερα στην πρίζα και εγκαταστήσετε την εφαρμογή πρέπει να προσθέσετε την κάμερα στην εφαρμογή - αυτό είναι εύκολο και δεν διαρκεί περισσότερο από 2 λεπτά. Μετά από αυτό μπορείτε να παρακολουθείτε από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, αρκεί η κάμερα και η συσκευή από την οποία θα παρακολουθείτε να έχουν Ίντερνετ.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι κάρτες μνήμης είναι η πιο δημοφιλής επιλογή - είναι εύκολο και δεν κοστίζει ακριβά
Οι συσκευές εγγραφής NVR έχουν νόημα εάν σχεδιάζετε ένα επαγγελματικό σύστημα με 4 ή περισσότερες κάμερες
Η εγγραφή στο Διαδίκτυο είναι ίσως η πιο βολική επιλογή, αλλά πληρώνεται ανά μήνα - έτσι με την πάροδο του χρόνου, το ποσό που δίνετε δεν σταματά να αυξάνεται

Θέλω να έχω βίντεο εγγραφές;

Κάθε κάμερα μπορεί να μεταδίδει ζωντανά βίντεο, αλλά δεν μπορεί να αποθηκεύσει εγγραφές από μόνη της. Αν θέλετε να “επιστρέφετε πίσω” έχετε μερικές επιλογές:

 • Κάρτα μνήμης - η πιο προσιτή και δημοφιλής επιλογή. Στην κάμερα τοποθετείται τυπική SD κάρτα μνήμης (όπως για τηλέφωνο ή φωτογραφική μηχανή) και η κάμερα καταγράφει τις εγγραφές σε αυτή. Ακόμη και οι φθηνότερες κάρτες μνήμης συλλέγουν 3-4 ημέρες συνεχούς εγγραφής.
 • Συσκευή εγγραφής (NVR) - αυτή είναι μια επιπλέον συσκευή, η οποία μπορεί να κάνει εγγραφή από πολλές κάμερες σε σκληρό δίσκο. Αυτή είναι η πιο επαγγελματική επιλογή, αλλά είναι σημαντικά πιο ακριβή από μερικές κάρτες μνήμης και είναι κερδοφόρα μόνο με συστήματα με 6 ή περισσότερες κάμερες.
 • Εγγραφή στο διαδίκτυο (Cloud) - με αυτή την επιλογή οι εγγραφές αποθηκεύονται εξ αποστάσεως στο διαδίκτυο, στον διακομιστή του κατασκευαστή της κάμερας, για το οποίο καταβάλλεται μηνιαία συνδρομή. Ασφαλής και βολική επιλογή, αλλά αρκετά μη δημοφιλής στην αγορά μας, επειδή πρέπει να πληρώνεται κάθε μήνα.

Ανεξάρτητα από την επιλογή που θα επιλέξετε, η εγγραφή βίντεο έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Τις παρακολουθείτε στο τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας - για να παρακολουθείτε βίντεο εγγραφές δεν χρειάζεται να βγάλετε την κάρτα μνήμης από την κάμερα - τα πάντα γίνονται μέσω της εφαρμογής - επιλέγετε ημερομηνία και πηγαίνετε στην περίοδο που σας ενδιαφέρει.
 • Δεν υπάρχει νόημα από συνεχή εγγραφή βίντεο - κάθε σύγχρονη κάμερα μπορεί να καταγράψει μόνο όταν υπάρχει κίνηση μπροστά της. Έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε βίντεο εγγραφές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, αν η κάμερα τραβάει σε κατάστημα που λειτουργεί 12 ώρες την ημέρα, μια κάρτα με χωρητικότητα 3-4 ημερών συνεχούς εγγραφής θα σας κρατήσει για 6-8 ημέρες.
 • Οι παλιές βίντεο εγγραφές διαγράφονται μόνες τους - τη στιγμή που η κάρτα μνήμης γεμίσει, η κάμερα αυτόματα θα αρχίσει να διαγράφει τις παλαιότερες καταχωρίσεις.
Χωρίς ήχο, δεν μπορείτε να κρίνετε ποιός έχει δίκαιο και ποιός άδικο εδώ
Μερικές φορές είναι χρήσιμο να μπορούν να σας ακούσουν από την άλλη μεριά - χωρίς να έχει σημασία αν εκεί υπάρχει κλέφτης, υπάλληλος ή κατοικίδιο

Θέλω να ακούω και να μιλάω;

Συχνά οι βίντεο εγγραφές από τις κάμερες βιντεοπαρακολούθησης χρησιμοποιούνται για την επίλυση διαφορών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι εξίσου σημαντικό να μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τι συνέβη. Για τον σκοπό αυτό πρέπει να επιλέξετε κάμερα με μικρόφωνο.

Αυτό το πρόσθετο είναι διαθέσιμο σε (σχεδόν) όλες τις εσωτερικές κάμερες, αλλά εάν χρειάζεστε εξωτερική - πρέπει να προσέξετε εάν διαθέτει μικρόφωνο, επειδή είναι αρκετά δύσκολο να φτιαχτεί ένα περίβλημα το οποίο να είναι αδιάβροχο και ταυτόχρονα να ακούγεται μέσα από αυτό.

Συχνά το μικρόφωνο συνδυάζεται με ένα ηχείο, που σας επιτρέπει να μιλάτε με άτομα από την άλλη πλευρά μέσω της εφαρμογής τηλεφώνου. Αυτό γίνεται κρατώντας πατημένο ένα κουμπί και εξ ου και το όνομα αυτής της έξτρα - walkie-talkie λειτουργία.

Όλοι θέλουμε φτηνά και καλά, αλλά οι περισσότερες τέτοιες υποσχέσεις αποδεικνύονται απατηλές
Ο καθένας κρίνει μόνος του για τον εαυτό του, αλλά το καλύτερο για εμάς είναι να στοχεύετε στη χρυσή τομή

Τιμή ή ποιότητα; Γίνεται και τα δύο;

Δεν υπάρχει ενιαία άποψη για αυτό το θέμα, επομένως ο καθένας πρέπει να βρει την απάντηση μόνος του.

Η σύστασή μας είναι να αναζητήσετε τη χρυσή τομή.

 • Τα πολύ φθηνά μοντέλα δεν είναι κατάλληλη επιλογή - αν σε περίπτωση ατυχήματος η ποιότητα της εικόνας δεν είναι αρκετή για να μάθετε ποιός φταίει - ολόκληρη η επένδυσή σας στην βιντεοπαρακολουθηση δεν έχει νόημα. Εκτός από αυτό τα πιο φθηνά μοντέλα στην αγορά χαλάνε σχετικά πιο εύκολα και δεν λειτουργούν με όλα τα WiFi δίκτυα. Ο χρόνος που θα ξοδέψετε για την επιστροφή και την αντικατάσταση ενός αντικειμένου που δεν λειτουργεί δεν αξίζει το ποσό των χρημάτων που θα εξοικονομήσετε επιλέγοντας τη φθηνότερη επιλογή.
 • Υπάρχει λόγος που τα ακριβά μοντέλα κοστίζουν τόσο - αυτά έχουν σχεδιαστεί να ενσωματώνονται με επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας και προσφέρουν μια σειρά από άλλα πρόσθετα που πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιήσετε. Σκεφτείτε αν η διαφορά τιμής αξίζει τον κόπο, ακόμα κι αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά.
Αναζητώντας μια κάμερα, θα ακούσετε πολλούς επαίνους και υποσχέσεις, αλλά να έχετε πάντα υπόψη σας - ειδικά με αυτά που ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά.
Το πιο εύκολο πράγμα για έναν ιδιοκτήτη e-shop ή σελίδας Facebook είναι να διαγράψει τα αρνητικά σχόλια ή να γράψει μόνος του ευχαριστίες από ικανοποιημένους πελάτες.
Αυτές οι ετικέτες ακούγονται δυνατά, αλλά θα πρέπει να είναι πιο σημαντικό για εσάς να δείτε μια πραγματική εγγραφή από την κάμερα που έχετε επιλέξει.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Αναζητώντας μια κάμερα για βιντεοπαρακολούθηση, θα συναντήσετε πολλές διαφορετικές προσφορές και κάθε έμπορος λιανικής θα σας δώσει διάφορους λόγους για να επιλέξετε την προσφορά του. Θα προσπαθήσουμε να απαριθμήσουμε τα πιο συνηθισμένα εμπορικά κόλπα που έχουν ως στόχο να σας εξαπατήσουν παρά να σας βοηθήσουν:

 • Τα Megapixel - πίσω από αυτή την έννοια κρύβεται ο αριθμός κουκίδων, από τα οποία αποτελείται η εικόνα που λαμβάνετε από την κάμερα. Θεωρητικά περισσότερα megapixel σημαίνει καλύτερη ποιότητα, αλλά στην πρακτική αυτό δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν η εικόνα είναι θολή, δεν είναι ξεκάθαρη ή πολύ σκοτεινή - και 100 megapixel δεν θα σας βοηθήσουν. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μονάδα μέτρησης για την ευκρίνεια της εικόνας, οπότε η συμβουλή μας είναι - να αναζητάτε και να βλέπετε πάντα demo βίντεο εγγραφές των μοντέλων που έχετε επιλέξει. Οι περισσότεροι αξιόπιστοι έμποροι λιανικής δημοσιεύουν τέτοια βίντεο στις σελίδες των προϊόντων, αν λείπουν τέτοια - κάντε αναζητή στο YouTube ή άλλο παρόμοιο ισότοπο. Αν και εκεί δεν βρείτε τίποτα - τότε υπάρχει κάτι σάπιο.
 • Γνωστές και άγνωστες μάρκες - πιθανότατα μπορείτε χωρίς να το σκέφτεστε πολύ να αναφέρετε 3 γνωστές μάρκες ποιοτικών αυτοκινήτων, τηλεοράσεων ή κλιματιστικών. Σε αντίθεση με την τεχνολογία μαζικών καταναλωτών, ακόμη και οι πιο καθιερωμένες μάρκες στην βιντεοπαρακολούθηση είναι άγνωστες στον μαζικό καταναλωτή, ο οποίος δεν έχει επιλέξει μέχρι στιγμής βιντεοπαρακολούθηση. Από την άλλη πλευρά (σχεδόν) κάθε έμπορος λιανικής θα σας επισημάνει πόσο απίστευτα υψηλής ποιότητας είναι οι μάρκες που πουλάει. Και εδώ, οι μηχανές αναζήτησης είναι σύμμαχός σας - αναζητήστε τις κάμερες που έχετε επιλέξει. Δείτε αν είναι ευρέως διαθέσιμες και αν υπάρχουν κριτικές για αυτές; Ελέγξτε επίσης και στις διεθνείς ιστοσελίδες όπως η Amazon και η eBay. Εάν δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για τη μάρκα και ειδικά αν δεν είναι διαθέσιμες σε μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, ίσως είναι συνετό να αλλάξετε την επιλογή σας.
 • Κριτικές πελατών - μην εμπιστεύεστε πολύ τις απόψεις ικανοποιημένων πελατών που δημοσιεύονται στον ιστότοπο ενός εμπόρου ή κατασκευαστή. Ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θελήσει στον ιστότοπό του. Αντί για αυτό ψάξτε για κριτικές στις ανεξάρτητες πλατφόρμες, όπου εκεί μπορούν να διαγράφονται κριτικές. Παραδείγματα για τέτοιες πλατφόρμες είναι το Facebook, το Skroutz, το Amazon, το eBay.
 • Γνωρίστε (και χρησιμοποιήστε) τα δικαιώματά σας - ως καταναλωτές από ένα κράτος μέλος της ΕΕ, έχετε νόμιμα δικαιώματα που, δυστυχώς, δεν τα γνωρίζουν όλοι. Εάν δεν σας αρέσει το προϊόν που αγοράσατε - μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την παραλαβή και ο έμπορος πρέπει να επιστρέψει την αξία του προϊόντος. Ωστόσο, για το σκοπό αυτό κρατήστε το κουτί και όλο το περιεχόμενό του, γιατί πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν με τη μορφή που το παραλάβατε. Σε περίπτωση που οι κάμερές σας χρειάζονται τοποθέτηση - δοκιμάστε τις πριν τις κρεμάσετε στον τοίχο ή στην οροφή - εάν έχετε γρατσουνίσει την κάμερα - ο έμπορος μπορεί να μην σεβαστεί τον ισχυρισμό σας. Ακόμα κι αν δεν προσδιορίζεται από τον έμπορο - όλα τα προϊόντα έχουν εγγύηση 2 ετών, από την οποία μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε. Για να μπορέσετε να την εκμεταλλευτείτε - κρατήστε τα έγγραφα που δείχνουν πότε παραλάβατε τα εμπορεύματα και πόσα πληρώσατε για αυτό - αυτά είναι η απόδειξη από τον ταχυμεταφορέα και η απόδειξη ή το τιμολόγιο.
 • Μάθετε από ποιον αγοράζετε - όλα αυτά τα δικαιώματα ισχύουν μόνο εάν αγοράζετε από νόμιμο έμπορο που λειτουργεί ως νομικό πρόσωπο (εταιρεία). Πριν από την παραγγελία - αναζητήστε έναν σύνδεσμο προς τους όρους χρήσης - θα πρέπει να βρίσκεται στη φόρμα παραγγελίας ή στο κάτω μέρος του ιστότοπου. Οι όροι χρήσης πρέπει να αναφέρουν τα στοιχεία της εταιρείας του εμπόρου. Αν λείπουν αυτά, μάλλον θα εξαπατηθείτε και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανείς να σας βοηθήσει. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για παραγγελίες μέσω σελίδων Facebook και προφίλ σε ιστότοπους διαφημίσεων.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί (cookies) και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με το GDPR. Λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική ‘’Cookies’’ και στην Πολιτική Απορρήτου.

Παραγγελία

Αποστολή (Γενική Ταχυδρομική)

Παραγγείλτε τώρα και λάβετε σε περίοδο 18 - 20 Ιουνίου 2024г.

Δωρεάν
Έκπτωση στη ποσότητα: 0%
Συνολικό
Τρόπος πληρωμής
* Οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται από τη Stripe - μια διεθνή εταιρεία, ηγέτης στις υπηρεσίες πληρωμών. Τα δεδομένα σας αποστέλλονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης και δεν αποθηκεύονται πουθενά μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής.
Διεύθυνση για παράδοση

Χρειαζόμαστε μόνο τον αριθμό του ΑΦΜ σας, όλες τις άλλες πληροφορίες, θα τις βρούμε στο Εμπορικό μητρώο. Μετά την παραγγελία ο συνεργάτης μας θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσετε τα δεδομένα.

Η παραγγελία σας έγινε δεκτή με επιτυχία

Σας ευχαριστούμε!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε μια εργάσιμη μέρα

για να επικυρώσουμε την παραγγελία σας

Στη συνέχεια, ο κούριερ θα παραδώσει την παραγγελία

στην διεύθυνση σας

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!


Δεδομένου ότι έχετε παραγγείλει και πριν από εμάς, δεν θα σας ενοχλούμε στο τηλέφωνο για επικύρωση της παραγγελίας σας.


Αν επιθυμείτε ακόμα να σας καλέσουμε για διευκρίνηση - πατήστε εδώ