Βίντεο Babyphone

Έχετε ελέγξει αν το μωρό κοιμάται

Ποτέ μην χάσετε σημαντική στιγμή με την κάμερα ενδοεπικοινωνίας μωρού vstarcam

Όταν γίνεται λόγος για το παιδί σας, απαιτείται και αναμένεται μόνο το καλύτερο. Θέλετε να είστε πάντα δίπλα του, να δείτε τα πρώτα του βήματα, να ακούσετε την πρώτη του λέξη… αυτά είναι τα πράγματα, που μπορούν να φτιάξουν τη διάθεση σας ακόμα και στην πιο δύσκολη μέρα σας.

Γνωρίστε την κάμερα με ενδοεπικοινωνία μωρού vstarcam, η οποία θα σας βοηθήσει να είστε πάντα δίπλα στο παιδί σας, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο, το tablet ή το υπολογιστή σας. Η κάμερα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε, να ακούτε και να μιλάτε με το παιδί σας, όταν είστε εκτός από το παιδικό δωμάτιο. Ανεξαρτήτως από το αν κάνετε κάτι στην κουζίνα ή παρακολουθείτε αν η νταντά κάνει σωστά τη δουλειά της, η ενδοεπικοινωνία μωρού σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε το ό,τι πολυτιμότερο έχετε - το παιδί σας.

Παρακολουθήστε

Μπορείτε να ελέγξετε αν το μωρό κοιμάται και να λάβετε ειδοποίηση, όταν αυτό ξυπνήσει
  • 1080p FullHD ανάλυση
  • Υπέρυθρη νυχτερινή όραση
  • Ειδοποιήσεις κατά την κίνηση
  • Απομακρυσμένη διαχείριση

Μιλήστε

Όχι μόνο μπορείτε να ακούτε, αλλά μπορείτε και να μιλάτε με το παιδί σας από απόσταση
  • Walkie-talkie: ακούτε και μιλάτε
  • Εφαρμογή για iOS και Android

Μοιραστείτε

Φυλάξτε τις ανεκτίμητες στιγμές και μοιραστείτε τις με την οικογένεια και τους φίλους σας
  • Υποδοχή κάρτας μνήμης
  • Ασύρματη σύνδεση (Wi-Fi)
Ελεγχόμενη WiFi κάμερα VStarcam CS49Q-K Παραγγείλτε Μόνο για 47 + περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή και εγγύηση 2 ετών

Εύκολη για χρήση

Η κάμερα vstarcam χειρίζεται πολύ εύκολα.
Αρκετά είναι μόνο να έχετε smartphone,Wi-Fi internet και δίπλα σας πρίζα.

Τοποθετήστε την κάμερα σε βολικό σημείο και βάλτε την στη πρίζα
Κατεβάζετε την εφαρμογή και συνδεθείτε με την κάμερα
Βλέπετε και ακούτε ζωντανά μέσω το τηλέφωνο σας οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή

Τι χρειάζεται για να λειτουργήσει;

Η κάμερα

Η κάμερα πρέπει να είναι τοποθετημένη σε μέρος με Wi-Fi internet και δίπλα σε πρίζα. Το τροφοδοτικό καλώδιο έχει μήκος 2 μέτρα.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Για να βλέπετε ζωντανά χρειάζεται το τηλέφωνο σας να είναι συνδεδεμένο με τοinternet ,χωρίς σημασία αν είναι μέσω Wi-Fi ή μέσω δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (3G/4G).

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Μπορείτε να βλέπετε και μέσω το υπολογιστή σας με λειτουργικό σύστημα Windows.

Παρακολουθείστε και ακούστε

Ενσωματωμένο μικρόφωνο+ μεγάφωνο = Walkie-talkie

Με την κάμερα με ενδοεπικοινωνία μωρού vstarcam όχι μόνο μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό σας, αλλά μπορείτε επίσης να το ακούτε και να του μιλάτε. Αν αυτό κλάψει, θα μπορείτε να το ακούτε και να το μιλάτε παρηγορητικά . Με τη βοήθεια του κουμπιού push-to-talk, μπορείτε να πείτε ένα γεια στο παιδί σας, ενώ είστε στη δουλειά,ψωνίζετε ή απλά είστε στο άλλο δωμάτιο.

Μάθετε πότε το παιδί ξύπνησε

Εν τω μεταξύ, κοιμηθείτε ήρεμα

Σαν γονείς, πιθανώς έχετε συνηθίσει να ελέγχετε αν το παιδί σας κοιμάται καλά. Ακόμα και όταν το μικρούλι σας κοιμάται καλά, πάλι ξυπνάτε και ελέγχετε “για κάθε περίπτωση”. Σας θυμίζει κάτι, έτσι δεν είναι; Η κάμερα vstarcam σας γλιτώνει τις νυχτερινές βόλτες, καθώς σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το παιδί σας στην οθόνη του τηλεφώνου σας.

Αν κινηθεί κάτι στο παιδικό δωμάτιο, θα λάβετε ειδοποίηση (push notification) στο τηλέφωνό σας. Έτσι, θα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε, αν το παιδί σας κοιμάται βαθιά ή ξυπνάει συχνά.

Παρακολουθήστε τη νύχτα

Χωρίς να διαταραχθεί ο ύπνος του παιδιού

Η ενδοεπικοινωνία μωρού vstarcam είναι εξοπλισμένη με ποιοτική υπέρυθρη (IR) νυχτερινή όραση. Όταν βραδιάσει η κάμερα μεταβαίνει σε λειτουργία νύχτας (μαύρο -άσπρο) και σας επιτρέπει να βλέπετε,ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι.

Οι περισσότερες κάμερες της αγοράς εκπέμπουν ενοχλητικό κόκκινο φως,όταν είναι σε νυχτερινή λειτουργία. Στη κάμερα vstarcam η υπέρυθρη δίοδο είναι μαζεμένη μέσα στο περίβλημα και είναι καλυμμένη με θαμπό γυαλί.
Έτσι μπορείτε να είστε ήρεμοι,ότι η νυχτερινή όραση δεν θα επηρεάσει το ύπνο του παιδιού σας.

Υψηλής ποιότητας,συμπαγής μέγεθος

Το πιο σημαντικό για σας σε QuadHD ανάλυση.

4MPxQHD
Η κάμερα vstarcam μεταδίδει βίντεο με υψηλή QuadHD ανάλυση (2688x1520px). Τέτοια έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα και είναι αρκετή για να πιάσετε κάθε λεπτομέρεια.
Η κάμερα διαθέτει μηχανοκίνητο περίβλημα ,το οποίο σας επιτρέπει να την περιστρέφετε οριζόντια και κάθετα. Αρκεί μόνο να σύρετε με τον δάχτυλο σας στην οθόνη του τηλεφώνου σας την επιθυμητή κατεύθυνση και η κάμερα θα γυρίσει.

Κρατήστε τις πολύτιμες αναμνήσεις

Στη κάρτα μνήμης ή απευθείας στο τηλέφωνό σας

Η κάμερα :brand μπορεί να καταγράφει βίντεο στη κάρτα μνήμης. Τα πρώτα χαμόγελα,οι πρώτες λέξεις και τα πρώτα βήματα- όλες αυτές οι στιγμές,οι οποίες γίνονται μόνο μία φόρα και αξίζει να τις κρατήσετε.

Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε κάρτα μνήμης,η εφαρμογή κινητού της ενδοεπικοινωνίας μωρού vstarcam σας επιτρέπει να καταγράφετε βίντεο και εικόνες απευθείας στο τηλέφωνο ή στο tablet σας.

Υποδοχή κάρτας μνήμης
256GB
Μέχρι 256GB

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Μπορώ να χρησιμοποιώ την κάμερα από διαφορετικές συσκευές;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα από έως 4 συσκευές.

Όταν για πρώτη φορά συνδέσετε την κάμερα, η εφαρμογή για κινητά θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε προφίλ στο οποίο θα προσθέσετε την κάμερα. Αφού έχει ήδη ρυθμιστεί η κάμερα μπορείτε να την μοιράσετε με κοντινό σας άνθρωπο, μέσω QR κωδικό για κοινή χρήση τον οποίο μπορείτε να βρείτε στις "Ρυθμίσεις". Είναι απαραίτητο το άλλο άτομο να κάνει δική του εγγραφή στην εφαρμογή και μετά από αυτό απλά να σκανάρει τον QR κωδικό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δώσετε πρόσβαση σε τρεις άλλες συσκευές οι οποίες θα μπορούν να βλέπουν την κάμερα, αλλα δεν θα έχουν πρόσβαση στις βασικές ρυθμίσεις. Έτσι θα μπορείτε να είστε ήσυχοι, ότι μόνο εσείς έχετε τον έλεγχο των ρυθμίσεων της κάμερας.

Πώς μπορώ να δω τις καταγραφές από την κάμερα;

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε εγγραφές είναι μέσω της εφαρμογής για κινητά της κάμερας. Εκεί θα βρείτε μία ενότητα που ονομάζεται Records (εγγραφές) ή ένα εικονίδιο με σχήμα μιας MicroSD κάρτας. Μέσα θα βρείτε όλες τις εγγραφές από την κάμερα, ταξινομημένες κατά ημερομηνία και ώρα.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε κάποια από τις εγγραφές, ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λήψης το οποίο εμφανίζεται όταν βλέπετε την εγγραφή στην εφαρμογή για κινητά ή μέσω του προγράμματος για PC.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εγγραφές και αφαιρώντας την κάρτα μνήμης από την κάμερα και να την τοποθετήσετε στον αναγνώστη του υπολογιστή σας. Με αυτή την επιλογή θα βρείτε, ότι οι εγγραφές είναι σε μορφή .h264+ - αυτή είναι διάσημη βίντεο μορφή, η οποία υποστηρίζεται από τα περισσότερα προγράμματα για παρακολούθηση βίντεο (video players). Αν παρόλα αυτά ο δικός σας υπολογιστής δεν μπορεί να αναπαράγει τις εγγραφές, μπορείτε να κατεβάσετε Player Windows - αυτό είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για παρακολούθηση βίντεο, το οποίο υποστηρίζει την .h264+ μορφή.

Η κάμερα θα λειτουργεί με το κινητό μου ή με το tablet μου;

Πιθανότατα ναι.

Η κάμερα λειτουργεί με:
- Τηλέφωνα και tablets με λειτουργικό σύστημα Android, έκδοση πάνω από 4.4. Τέτοια έκδοση έχουν σχεδόν όλες οι Android συσκευές, που κατασκευάστηκαν τα τελευταία 3-4 χρόνια.
- Τηλέφωνα iPhone μοντέλο 5 και πιο νέα
- Tablets iPad μοντέλο 3rd Gen (2015) και πιο νέα

Για να είστε απόλυτα σίγουροι, κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά ως και εγκαταστήστε την στη συσκευή σας. Εάν η εφαρμογή φορτωθεί με επιτυχία - δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα.

Τι κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω στην κάμερα και πόσα βίντεο μπορώ να αποθηκεύσω σε αυτήν;

Όλες μας οι κάμερες λειτουργούν με κάρτες μνήμης MicroSD και υποστηρίζουν τέτοιες έως 256GB.

Στις κάμερες με 2 και 3 Megapixel ανάλυση, μία ώρα εγγραφής καταλαμβάνει περίπου 300 MB (0.3 GB). Έτσι σε μία κάρτα 32 GB μπορείτε να καταγράψετε μεταξύ 3 και 4 ημερών συνεχής εγγραφή.

Στις κάμερες με 4 Megapixel ανάλυση, μία ώρα εγγραφής καταλαμβάνει περίπου 1650 έως 2750 MB (1.6-2.6 GB). Έτσι μία κάρτα 64 GB μπορείτε να καταγράψετε μεταξύ 2 και 3 ημερών συνεχής εγγραφή.

Η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να καταγράφει μόνο σε περίπτωση κίνισης,σε συγκεκριμένες ώρες, ακόμη και σε συγκεκριμένες ώρες όταν κινείται (αντί για συνέχεια). Έτσι, ανάλογα με το τι συμβαίνει μπροστά στην κάμερα, μπορείτε να παρατείνετε την περίοδο εγγραφής πολλές φορές.

Πώς να παρακολουθώ και μέσω υπολογιστή;

Πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Eye4 στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το site μας στο πεδίο Υποστήριξη έχουμε αφήσει το κουμπί "Download for Windows". Μετά την εγκατάσταση μπαίνετε με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, το οποίο χρησιμοποιείτε στο τηλέφωνο σας.

Σε πόση απόσταση από το ρούτερ μπορώ να τοποθετήσω την κάμερα, για να υπάρχει σύνδεση με το WiFi δίκτυο;

Υπό κανονικές συνθήκες με χωρίσματα από 1 ή 2 τοίχους από τούβλα, η απόσταση από την κάμερα στο δρομολογητή μπορεί να είναι 30 έως 50 μέτρα. Τα εμπόδια που μπορούν να υποβαθμίσουν το σήμα είναι τεράστιοι τοίχοι από οπλισμένο σκυρόδεμα, και σε περίπτωση που υπάρχουν, η απόσταση μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερη.
Εάν έχετε αμφιβολίες και αναρωτιέστε αν το μέρος όπου θέλετε να βάλετε την κάμερα, θα έχει καλή εμβέλεια του δικτύου WiFi. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με το κινητό σας τηλέφωνο εάν έχει κανονική σύνδεση και η κάμερα πρέπει να λειτουργεί καλά.

Πόσες κάμερες μπορώ να προσθέσω σε έναν λογαριασμό;

Ο μέγιστος αριθμός για προσθήκη στην εφαρμογή είναι έως και 64 συσκευές.

Τι συμβαίνει όταν η κάρτα μνήμης γεμίσει; Χρειάζειται να την αφαιρέσω από την κάμερα για να καθαρίσω τις εγγραφές;

Όταν η κάρτα μνήμης γεμίσει, η κάμερα αρχίζει αυτόματα να αντικαθιστά και να γράφει πάνω στις παλαιότερες εγγραφές. Για παράδειγμα, εάν έχετε τοποθετήσει μια κάρτα μνήμης χωρητικότητας 64 GB και όταν αυτή γεμίσει, έχετε 7 ημέρες συνεχής εγγραφής. Έτσι, ανά πάσα στιγμή, όταν πηγαίνετε στις ηχογραφήσεις, θα έχετε περίπου 7 ημέρες πίσω βίντεο. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την κάρτα από την κάμερα ή να παρακολουθείτε πότε η κάρτα είναι γεμάτη.

Δεν εμφανίζεται το όνομα του WiFi και δεν μπορώ να συνδέσω την κάμερα. Πώς να τα καταφέρω;

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να μπείτε και να επιτρέψετε από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου πρόσβαση στο Eye4/O-KAM στην τοποθεσία/Location. Μετά από αυτό το βήμα το όνομα του δικτύου στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε θα γταφτεί αυτόματα και εσείς θα πρέπει μόνο να συμπληρώσετε τον κωδικό πρόσβασης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί (cookies) και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με το GDPR. Λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική ‘’Cookies’’ και στην Πολιτική Απορρήτου.

Παραγγελία

Αποστολή (Γενική Ταχυδρομική)

Παραγγείλτε τώρα και λάβετε σε περίοδο 29 Απριλίου - 1 Μαΐου 2024г.

Δωρεάν
Έκπτωση στη ποσότητα: 0%
Συνολικό
Τρόπος πληρωμής
* Οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται από τη Stripe - μια διεθνή εταιρεία, ηγέτης στις υπηρεσίες πληρωμών. Τα δεδομένα σας αποστέλλονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης και δεν αποθηκεύονται πουθενά μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής.
Διεύθυνση για παράδοση

Χρειαζόμαστε μόνο τον αριθμό του ΑΦΜ σας, όλες τις άλλες πληροφορίες, θα τις βρούμε στο Εμπορικό μητρώο. Μετά την παραγγελία ο συνεργάτης μας θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσετε τα δεδομένα.

Η παραγγελία σας έγινε δεκτή με επιτυχία

Σας ευχαριστούμε!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε μια εργάσιμη μέρα

για να επικυρώσουμε την παραγγελία σας

Στη συνέχεια, ο κούριερ θα παραδώσει την παραγγελία

στην διεύθυνση σας

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!


Δεδομένου ότι έχετε παραγγείλει και πριν από εμάς, δεν θα σας ενοχλούμε στο τηλέφωνο για επικύρωση της παραγγελίας σας.


Αν επιθυμείτε ακόμα να σας καλέσουμε για διευκρίνηση - πατήστε εδώ