Κάμερα για μαγαζιά - προσιτή και εύχρηστη

Για τα εμπορικά ακίνητα,το σπίτι ή το γραφείο

  • Ασύρματη και συμπαγής
  • Βλέπετε και ακούτε από το τηλέφωνο ή το tablet
  • Καταγράφει σε κάρτα μνήμης
  • Νυχτερινή όραση μέχρι 10 μέτρα
  • Δεν χρειάζεται ειδική εγκατάσταση
  • Περιστρέφεται εξ αποστάσεως (πάνω- άτω και αριστερά -δεξιά)

Μόνιμο έλεγχο με την ασύρματη IP κάμερα vstarcam

Όταν γίνεται λόγος για το σπίτι ή για τη επιχείρηση σας,εσείς απαιτείτε και περιμένετε μόνο το καλύτερο. Θέλετε να έχετε τον πλήρη έλεγχο- οπουδήποτε και σε οποιαδήποτε στιγμή .

Γνωρίστε την vstarcam:η ασύρματη IP κάμερα η οποία σας,επιτρέπει να παρακολουθήσετε και να ακούσετε τι γίνετε μέσα από το τηλέφωνο ή το tablet σας. Η vstarcam είναι εύκολη για εργασία WiFi IP κάμερα. Αυτό σημαίνει,ότι χρειάζεται μόνο να την βάλετε στην πρίζα,να κατεβάσετε την εφαρμογή κινητού της και να συνδεθείτε με την κάμερα- χωρίς διάτρηση τοίχων και ακριβή εγκατάσταση. Μετά από αυτό μπορείτε να βλέπετε και να ακούτε σε οποιαδήποτε στιγμή,αρκεί να έχετε Internet στο κινητό σας.

Ελεγχόμενη WiFi κάμερα VStarcam CS26Q Παραγγείλτε Μόνο για 54 + περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή και εγγύηση 2 ετών

Εύκολη για χρήση

Η κάμερα vstarcam χειρίζεται πολύ εύκολα.
Αρκετά είναι μόνο να έχετε smartphone,Wi-Fi internet και δίπλα σας πρίζα.

Τοποθετήστε την κάμερα σε βολικό σημείο και βάλτε την στη πρίζα
Κατεβάζετε την εφαρμογή και συνδεθείτε με την κάμερα
Βλέπετε και ακούτε ζωντανά μέσω το τηλέφωνο σας οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή

Τι χρειάζεται για να λειτουργήσει;

Η κάμερα

Η κάμερα πρέπει να είναι τοποθετημένη σε μέρος με Wi-Fi internet και δίπλα σε πρίζα. Το τροφοδοτικό καλώδιο έχει μήκος 2 μέτρα.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Για να βλέπετε ζωντανά χρειάζεται το τηλέφωνο σας να είναι συνδεδεμένο με τοinternet ,χωρίς σημασία αν είναι μέσω Wi-Fi ή μέσω δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (3G/4G).

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Μπορείτε να βλέπετε και μέσω το υπολογιστή σας με λειτουργικό σύστημα Windows.

Παρακολουθήστε, ακούστε και μιλήστε

Ενσωματωμένο μικρόφωνο + μεγάφωνο= Walkie-talkie

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο στη κάμερα vstarcam σας επιτρέπει να ακούτε τι συμβαίνει κοντά στην κάμερα. Οι καταγραφές από την κάμερα επίσης περιέχουν ήχο,ώστε να μπορείτε να μάθετε ποιος είναι υπεύθυνος για μία σύγκρουση ή να βεβαιωθείτε,ότι στον πελάτης σας προσφέρετε την κατάλληλη συμπεριφορά από τους υπαλλήλους σας. Μέσω το Walkie-talkie μπορείτε να παρεμβαίνετε ανά πάσα στιγμή και να δώσετε φωνητικές οδηγίες.

Ειδοποιήσεις όταν ανιχνεύει κίνηση

Σε πραγματικό χρόνο στο κινητό σας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα vstarcam να σας στείλει ειδοποιήσεις (push notifications) όταν ανιχνεύεται κίνηση. Εξαιρετική χρήσιμη έξτρα για τοποθεσίες με περιορισμένη πρόσβαση σαν ταμεία,αποθήκες και αρχεία.

Χρησιμοποιήστε την κάμερα vstarcam σαν επιπλέον υποστήριξη στο σύστημα ασφάλειας -ενεργοποιήστε την λειτουργία για ειδοποιήσεις όταν κλείσετε το κατάστημα σας ή όταν πάτε για διακοπές και θα λάβετε ειδοποίηση σε περίπτωση αν μπροστά από το φακό της κάμερας ανιχνευτεί κίνηση.

Παρακολουθήστε ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι

Με υπέρυθρη νυχτερινή όραση

Η κάμερα vstarcam είναι εξοπλισμένη με ποιοτική υπέρυθρη νυχτερινή (IR) όραση. Όταν πέφτει το σκοτάδι ή κλείσετε τα φώτα,η κάμερα αυτόματα μεταβαίνει σε λειτουργία νύχτας (μαύρο- άσπρο) και σας επιτρέπει να βλέπετε ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι.

Με εμβέλεια έως 10 μέτρα και αυτόματη ισορροπία της φωτεινότητας,η υπέρυθρη νυχτερινή όραση σας εγγυάται ,ότι δεν θα χάσετε ούτε ένα ατύχημα ,ακόμη και εκτός ωρών εργασίας.

Υψηλής ποιότητας,συμπαγής μέγεθος

Το πιο σημαντικό για σας σε QuadHD ανάλυση.

4MPxQHD
Η κάμερα vstarcam μεταδίδει βίντεο με υψηλή QuadHD ανάλυση (2688x1520px). Τέτοια έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα και είναι αρκετή για να πιάσετε κάθε λεπτομέρεια.
Η κάμερα διαθέτει μηχανοκίνητο περίβλημα ,το οποίο σας επιτρέπει να την περιστρέφετε οριζόντια και κάθετα. Αρκεί μόνο να σύρετε με τον δάχτυλο σας στην οθόνη του τηλεφώνου σας την επιθυμητή κατεύθυνση και η κάμερα θα γυρίσει.

Έξυπνη καταγραφεί σε κάρτα μνήμης

Μάθετε ποιος είναι υπεύθυνος για κάθε ατύχημα

Η κάμερα vstarcam δεν διαθέτει δική της μνήμη,αλλά μπορεί να καταγράφει σε SD κάρτα μνήμης. Η καταγραφή μπορεί να είναι συνεχής ή σε ανίχνευση κίνησης. Η κάμερα μόνη της διαγράφει τις παλιές καταγραφές για να απελευθέρωση χώρο για τις νέες.

Μπορείτε να κυλιστέ τα αρχεία οποιαδήποτε στιγμή μέσω από το τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή της κάμερας σας προσφέρει εύκολη και άνετη πρόσβαση στα αρχεία,οργανωμένα σε μέρες και ώρες,ώστε γρήγορα να μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τι έχει συμβεί σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή.

Υποδοχή κάρτας μνήμης
256GB
Μέχρι 256GB

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις μας μέσω της ποσότητας

Όσες περισσότερες κάμερες παραγγείλετε με μία παραγγελία,τόσο πιο χαμηλότερες τιμές θα πάρετε

Παραγγείλετε 2 κάμερες για €102.60

(σε €51.30 για κάθε μία κάμερα)

Παραγγείλτε

Παραγγείλετε 3 κάμερες για €149.04

(σε €49.68 για κάθε μία κάμερα)

Παραγγείλτε

Παραγγείλετε 4 κάμερες για €194.40

(σε €48.60 για κάθε μία κάμερα)

Παραγγείλτε

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Μπορώ να χρησιμοποιώ την κάμερα από διαφορετικές συσκευές;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα από έως 4 συσκευές.

Όταν για πρώτη φορά συνδέσετε την κάμερα, η εφαρμογή για κινητά θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε προφίλ στο οποίο θα προσθέσετε την κάμερα. Αφού έχει ήδη ρυθμιστεί η κάμερα μπορείτε να την μοιράσετε με κοντινό σας άνθρωπο, μέσω QR κωδικό για κοινή χρήση τον οποίο μπορείτε να βρείτε στις "Ρυθμίσεις". Είναι απαραίτητο το άλλο άτομο να κάνει δική του εγγραφή στην εφαρμογή και μετά από αυτό απλά να σκανάρει τον QR κωδικό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δώσετε πρόσβαση σε τρεις άλλες συσκευές οι οποίες θα μπορούν να βλέπουν την κάμερα, αλλα δεν θα έχουν πρόσβαση στις βασικές ρυθμίσεις. Έτσι θα μπορείτε να είστε ήσυχοι, ότι μόνο εσείς έχετε τον έλεγχο των ρυθμίσεων της κάμερας.

Πώς μπορώ να δω τις καταγραφές από την κάμερα;

Ο ευκολότερος τρόπος για να παρακολουθείτε εγγραφές είναι μέσω της εφαρμογής για κινητά της κάμερας. Εκεί θα βρείτε μία ενότητα που ονομάζεται Records (εγγραφές) ή ένα εικονίδιο με σχήμα μιας MicroSD κάρτας. Μέσα θα βρείτε όλες τις εγγραφές από την κάμερα, ταξινομημένες κατά ημερομηνία και ώρα.

Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε κάποια από τις εγγραφές, ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λήψης το οποίο εμφανίζεται όταν βλέπετε την εγγραφή στην εφαρμογή για κινητά ή μέσω του προγράμματος για PC.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εγγραφές και αφαιρώντας την κάρτα μνήμης από την κάμερα και να την τοποθετήσετε στον αναγνώστη του υπολογιστή σας. Με αυτή την επιλογή θα βρείτε, ότι οι εγγραφές είναι σε μορφή .h264+ - αυτή είναι διάσημη βίντεο μορφή, η οποία υποστηρίζεται από τα περισσότερα προγράμματα για παρακολούθηση βίντεο (video players). Αν παρόλα αυτά ο δικός σας υπολογιστής δεν μπορεί να αναπαράγει τις εγγραφές, μπορείτε να κατεβάσετε Player Windows - αυτό είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για παρακολούθηση βίντεο, το οποίο υποστηρίζει την .h264+ μορφή.

Η κάμερα θα λειτουργεί με το κινητό μου ή με το tablet μου;

Πιθανότατα ναι.

Η κάμερα λειτουργεί με:
- Τηλέφωνα και tablets με λειτουργικό σύστημα Android, έκδοση πάνω από 4.4. Τέτοια έκδοση έχουν σχεδόν όλες οι Android συσκευές, που κατασκευάστηκαν τα τελευταία 3-4 χρόνια.
- Τηλέφωνα iPhone μοντέλο 5 και πιο νέα
- Tablets iPad μοντέλο 3rd Gen (2015) και πιο νέα

Για να είστε απόλυτα σίγουροι, κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά ως και εγκαταστήστε την στη συσκευή σας. Εάν η εφαρμογή φορτωθεί με επιτυχία - δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα.

Τι κάρτα μνήμης μπορώ να βάλω στην κάμερα και πόσα βίντεο μπορώ να αποθηκεύσω σε αυτήν;

Όλες μας οι κάμερες λειτουργούν με κάρτες μνήμης MicroSD και υποστηρίζουν τέτοιες έως 256GB.

Στις κάμερες με 2 και 3 Megapixel ανάλυση, μία ώρα εγγραφής καταλαμβάνει περίπου 300 MB (0.3 GB). Έτσι σε μία κάρτα 32 GB μπορείτε να καταγράψετε μεταξύ 3 και 4 ημερών συνεχής εγγραφή.

Στις κάμερες με 4 Megapixel ανάλυση, μία ώρα εγγραφής καταλαμβάνει περίπου 1650 έως 2750 MB (1.6-2.6 GB). Έτσι μία κάρτα 64 GB μπορείτε να καταγράψετε μεταξύ 2 και 3 ημερών συνεχής εγγραφή.

Η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να καταγράφει μόνο σε περίπτωση κίνισης,σε συγκεκριμένες ώρες, ακόμη και σε συγκεκριμένες ώρες όταν κινείται (αντί για συνέχεια). Έτσι, ανάλογα με το τι συμβαίνει μπροστά στην κάμερα, μπορείτε να παρατείνετε την περίοδο εγγραφής πολλές φορές.

Πώς να παρακολουθώ και μέσω υπολογιστή;

Πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Eye4 στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε από το site μας στο πεδίο Υποστήριξη έχουμε αφήσει το κουμπί "Download for Windows". Μετά την εγκατάσταση μπαίνετε με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, το οποίο χρησιμοποιείτε στο τηλέφωνο σας.

Σε πόση απόσταση από το ρούτερ μπορώ να τοποθετήσω την κάμερα, για να υπάρχει σύνδεση με το WiFi δίκτυο;

Υπό κανονικές συνθήκες με χωρίσματα από 1 ή 2 τοίχους από τούβλα, η απόσταση από την κάμερα στο δρομολογητή μπορεί να είναι 30 έως 50 μέτρα. Τα εμπόδια που μπορούν να υποβαθμίσουν το σήμα είναι τεράστιοι τοίχοι από οπλισμένο σκυρόδεμα, και σε περίπτωση που υπάρχουν, η απόσταση μπορεί να είναι σημαντικά μικρότερη.
Εάν έχετε αμφιβολίες και αναρωτιέστε αν το μέρος όπου θέλετε να βάλετε την κάμερα, θα έχει καλή εμβέλεια του δικτύου WiFi. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με το κινητό σας τηλέφωνο εάν έχει κανονική σύνδεση και η κάμερα πρέπει να λειτουργεί καλά.

Πόσες κάμερες μπορώ να προσθέσω σε έναν λογαριασμό;

Ο μέγιστος αριθμός για προσθήκη στην εφαρμογή είναι έως και 64 συσκευές.

Τι συμβαίνει όταν η κάρτα μνήμης γεμίσει; Χρειάζειται να την αφαιρέσω από την κάμερα για να καθαρίσω τις εγγραφές;

Όταν η κάρτα μνήμης γεμίσει, η κάμερα αρχίζει αυτόματα να αντικαθιστά και να γράφει πάνω στις παλαιότερες εγγραφές. Για παράδειγμα, εάν έχετε τοποθετήσει μια κάρτα μνήμης χωρητικότητας 64 GB και όταν αυτή γεμίσει, έχετε 7 ημέρες συνεχής εγγραφής. Έτσι, ανά πάσα στιγμή, όταν πηγαίνετε στις ηχογραφήσεις, θα έχετε περίπου 7 ημέρες πίσω βίντεο. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε την κάρτα από την κάμερα ή να παρακολουθείτε πότε η κάρτα είναι γεμάτη.

Δεν εμφανίζεται το όνομα του WiFi και δεν μπορώ να συνδέσω την κάμερα. Πώς να τα καταφέρω;

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να μπείτε και να επιτρέψετε από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου πρόσβαση στο Eye4/O-KAM στην τοποθεσία/Location. Μετά από αυτό το βήμα το όνομα του δικτύου στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε θα γταφτεί αυτόματα και εσείς θα πρέπει μόνο να συμπληρώσετε τον κωδικό πρόσβασης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί (cookies) και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με το GDPR. Λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική ‘’Cookies’’ και στην Πολιτική Απορρήτου.

Παραγγελία

Αποστολή (Γενική Ταχυδρομική)

Παραγγείλτε τώρα και λάβετε σε περίοδο 26 - 30 Ιουλίου 2024г.

Δωρεάν
Έκπτωση στη ποσότητα: 0%
Συνολικό
Τρόπος πληρωμής
* Οι πληρωμές με κάρτα διεκπεραιώνονται από τη Stripe - μια διεθνή εταιρεία, ηγέτης στις υπηρεσίες πληρωμών. Τα δεδομένα σας αποστέλλονται μέσω ασφαλούς σύνδεσης και δεν αποθηκεύονται πουθενά μετά την πραγματοποίηση της πληρωμής.
Διεύθυνση για παράδοση

Χρειαζόμαστε μόνο τον αριθμό του ΑΦΜ σας, όλες τις άλλες πληροφορίες, θα τις βρούμε στο Εμπορικό μητρώο. Μετά την παραγγελία ο συνεργάτης μας θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσετε τα δεδομένα.

Η παραγγελία σας έγινε δεκτή με επιτυχία

Σας ευχαριστούμε!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε μια εργάσιμη μέρα

για να επικυρώσουμε την παραγγελία σας

Στη συνέχεια, ο κούριερ θα παραδώσει την παραγγελία

στην διεύθυνση σας

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!


Δεδομένου ότι έχετε παραγγείλει και πριν από εμάς, δεν θα σας ενοχλούμε στο τηλέφωνο για επικύρωση της παραγγελίας σας.


Αν επιθυμείτε ακόμα να σας καλέσουμε για διευκρίνηση - πατήστε εδώ