Ξερετε Τι Κανει

το κατοικίδιο σας όταν εσείς λείπετε

Παρακολουθήστε και ακούστε τους τετράποδους φίλους σας σε οποιαδήποτε στιγμή

Ξέρετε με τι αγαπούν να ασχολούνται τα αγαπημένα σας κατοικίδια όταν εσείς είστε μακριά από αυτούς; Κάποια σκυλιά αγαπούν εσώρουχα… για μεσημεριανό. Για κάποιες γάτες το σπάσιμο γλαστρών είναι άθλημα. Σίγουρα και εσείς έχετε αντιμετωπίσει αυτά τα χόμπι τους,αλλά μάλλον όταν είναι πολύ αργά.

Γνωρίστε την howell: η κάμερα για κατοικίδια,η οποία καταγράφει κάθε βήμα τους. Με την βοήθεια της μπορείτε να παρακολουθήσετε το σπίτι σας από το τηλέφωνο ή το tablet σας. Εκτός να βλέπετε μπορείτε και να ακούτε τι γίνεται στο σπίτι,και να μιλάτε στα κατοικίδια σας. Μην αφήνετε το σκύλο ή την γάτα σας να βαριέται και αποφύγετε τους μπελάδες,τα οποία κάνουν.

Παρακολουθηστε

Παρακολουθήστε τα κατοικίδια σας
  • 720p HD ανάλυση
  • Νυχτερινή όραση
  • Ειδοποίηση σε κίνηση
  • Απομακρυσμένη διαχείριση

Ομιλια

Όχι μόνο μπορείτε να τους ακούτε,αλλά και μπορείτε να τους μιλάτε από απόσταση
  • Walkie-talkie: ακούστε και μιλίστε
  • Εφαρμογή για iOS και Android

Μοιραστειτε

Κρατήστε τις πολύτιμες στιγμές και μοιραστείτε τις με την οικογένεια και τους φίλους σας
  • Υποδοχή κάρτας μνήμης
  • Ασύρματη (Wi-Fi) σύνδεση
Ρυθμιζόμενη WiFi κάμερα Howell YT09 Παραγγείλτε Μόνο για 55 + περιλαμβάνει δωρεάν αποστολή και εγγύηση 2 ετών

Εύκολη για χρήση

Η κάμερα howell χειρίζεται πολύ εύκολα.
Αρκετά είναι μόνο να έχετε smartphone,Wi-Fi internet και δίπλα σας πρίζα.

Τοποθετήστε την κάμερα σε βολικό σημείο και βάλτε την στη πρίζα
Κατεβάζετε την εφαρμογή και συνδεθείτε με την κάμερα
Βλέπετε και ακούτε ζωντανά μέσω το τηλέφωνο σας οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή

Τι χρειάζεται για να λειτουργήσει;

Η κάμερα

Η κάμερα πρέπει να είναι τοποθετημένη σε μέρος με Wi-Fi internet και δίπλα σε πρίζα. Το τροφοδοτικό καλώδιο έχει μήκος 2 μέτρα.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Για να βλέπετε ζωντανά χρειάζεται το τηλέφωνο σας να είναι συνδεδεμένο με τοinternet ,χωρίς σημασία αν είναι μέσω Wi-Fi ή μέσω δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (3G/4G).

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Μπορείτε να βλέπετε και μέσω το υπολογιστή σας με λειτουργικό σύστημα Windows.

Υψηλής ποιότητας,συμπαγής μέγεθος

Το πιο σημαντικό για σας σε HD ανάλυση.

HD720p
Η κάμερα howell μεταδίδει βίντεο με υψηλή HD ανάλυση (1280x720px). Τέτοια έχουν τα περισσότερα τηλέφωνα και είναι αρκετή για να πιάσετε κάθε λεπτομέρεια.
Η κάμερα διαθέτει μηχανοκίνητο περίβλημα ,το οποίο σας επιτρέπει να την περιστρέφετε οριζόντια ή κατακόρυφα. Αρκεί είναι να σύρετε με τον δάχτυλο σας στην οθόνη του τηλεφώνου σας την επιθυμητή κατεύθυνση και η κάμερα θα γυρίσει.

Παρακολουθήστε και ακούστε

Ενσωματωμένο μικρόφωνο + μεγάφωνο=Walkie-talkie

Βλέπετε πώς η γάτα σας ακονίζει τα νύχια της στο δερμάτινο καναπέ; Χρησιμοποιήστε την λειτουργία Walkie-talkie και εξοικονομήστε από το καινούργιο ύφασμα . Η κάμερα howell είναι εξοπλισμένη με μικρόφωνο και μεγάφωνο,τα οποίοι σας επιτρέπουν να ακούτε τι γίνετε στο σπίτι και να δώσετε φωνητικές εντολές στο κατοικίδιο σας.

Έξυπνη κάμερα;

Ειδοποιήσεις κατά την κίνηση και έξυπνη καταγραφή

Η κάμερα howell μπορεί να ρυθμιστεί και να σας στείλει ειδοποιήσεις (push notifications) όταν ανιχνεύει κίνηση. Κατευθύνετε την κάμερα προς το μέρος στο οποίο τα κατοικίδια σας δεν πρέπει να πάνε και θα λάβετε ειδοποίηση όταν κάποιο παραβιάσει την απαγόρευση σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα να καταγράφει μόνο όταν έχει κίνηση και έτσι να βλέπετε μόνο έγγραφα στα οποία γίνετε κάτι.

Μπορείτε να βλέπετε ακόμα και την νύχτα

Με υπέρυθρη νυχτερινή όραση

Η κάμερα howell είναι εξοπλισμένη με υπέρυθρη (IR) νυχτερινή όραση με εύρος μέχρι 8 μέτρα,το οποίο σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα χωρίς να έχει σημασία αν είναι μέρα ή νύχτα.

Οι περισσότερες κάμερες ασφάλειας μεταδίδουν ενοχλητικό κόκκινο φως όταν δουλεύουν σε νυχτερινή λειτουργία. Αντίθετα σε αυτές, οι IR δίοδοι της howell είναι καλυμμένη με μαύρο θαμπό γυαλί,το οποίο σας εγγυάται εξαιρετική νυχτερινή όραση χωρίς να ενοχλεί το μάτι σας.

Κρατήστε τις αγαπημένες στιγμές

Και μοιραστείτε τις με φίλους και την οικογένεια σας

Η κάμερα howell μπορεί να είναι εξοπλισμένη με SD κάρτα μνήμης στην οποία να καταγράφει βίντεο. Μέσω της εφαρμογής κινητού μπορείτε εύκολα να κάνετε κύλιση τα έγγραφα και να μάθετε ακριβώς πώς το αγαπημένο σας βάζω είναι στο πάτωμα.

Και όλες τις περίεργες και αστείες ιστορίες με το κατοικίδιο σας μπορείτε να τις μοιραστείτε με τους συγγενείς και με τους φίλους σας.

Υποδοχή κάρτας μνήμης
64GB
Μέχρι 64GB

Δοκιμάστε πριν να αγοράσετε

Για να διασφαλίσετε ότι η κάμερα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, σας δίνουμε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε και να βεβαιωθείτε για τη ποιότητα της εικόνας και την εύκολη χρήση χρήσης της με την εφαρμογή κινητού.

Κατεβάστε την εφαρμογή BlueCam στο τηλεφωνό ή στο τάμπλετ σας

Πατήστε το κουμπί + (συν) και επιλέξτε μια σάρωση κωδικού QR και στρέψτε το τηλέφωνό σας πρός τον παραπάνω κωδικό.

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά. Σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη για να περιστρέψετε την κάμερα στην κατεύθυνση που θέλετε.

Θέλετε κάτι περισσότερο;

Το κύριο πλεονέκτημα της κάμερας howell YT09 είναι ο συνδυασμός καλής τιμής και καλής ποιότητας. Όσοι από σας θέλουν κάτι περισσότερο και είναι πρόθυμοι να επενδύσουν λίγο μεγαλύτερο ποσό,μπορούμε να προσφέρουμε τα παρακάτω μοντέλα:

Ρυθμιζόμενη WiFi κάμερα Howell YT09-1080P

Ο μεγαλύτερος αδερφός.
Το μοντέλο YT09T έχει διπλή ανάλυση. Όλες οι άλλες παράμετροι είναι ίδιες και η διαφορά τιμής είναι ελάχιστη.

Ρυθμιζόμενη WiFi κάμερα AceSee WIPES100

Απομακρυσμένη διαχείριση
Χάρη στο μηχανοκίνητο περίβλημα της κάμερας,εσείς διαλέγεται τι να βλέπετε. Μπορείτε να περιστρέψτε την κάμερα (πάνω- κάτω και αριστερά - δεξιά) μέσω της κινητής εφαρμογής.
Περισσότερες καταγραφές
Αυτή η κάμερα μπορεί να διαβάσει κάρτες μνήμης έως 64GB

Ευρυγώνια WiFi κάμερα Dahua IPCC35

Ευρυγώνιος φακός
Αυτή η κάμερα έχει γωνία όρασης πάνω από 90 °. Αυτό σημαίνει ότι αν το βάλετε σε μια γωνία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το δωμάτιο.
Υψηλή ανάλυση
Αυτή η κάμερα μεταδίδει και καταγράφει βίντεο με ανάλυση 3 megapixels (2304x1296px), η οποία είναι τρεις φορές υψηλότερη από εκείνη της κάμερας dahua , και είναι επαρκής για να γίνει διάκριση μεταξύ των μικρότερες λεπτομέρειες (όπως λογαριασμοί).

Ευρυγώνια WiFi κάμερα Foscam FOSC1

Ευρυγώνιος φακός
Αυτή η κάμερα έχει γωνία όρασης πάνω από 90 °. Αυτό σημαίνει ότι αν το βάλετε σε μια γωνία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το δωμάτιο.
Ανίχνευση ήχου
Η κάμερα Foscam μπορεί να σας στείλει ειδοποιήσεις (push notifications) σε περίπτωση ανίχνευση πιο δυνατό θόρυβο ( κλάμα,φωνές,σπασμένο γυαλί και άλλα)
Αναγνώριση προσώπων
Αυτή η κάμερα είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα PIR (φωτοκύτταρο) που επιτρέπει την αναγνώριση της κίνησης προσώπων ή ζώων. Οι κάμερες χωρίς τέτοιο αισθητήρα αντιδρούν σε οποιαδήποτε κίνηση (πτώση φύλλων, βροχή, χιόνι) και συχνά προκαλούν ψευδείς συναγερμούς.

Επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις μας μέσω της ποσότητας

Όσες περισσότερες κάμερες παραγγείλετε με μία παραγγελία,τόσο πιο χαμηλότερες τιμές θα πάρετε

Παραγγείλετε 2 κάμερες για € 105.60

(σε € 52.80 για κάθε μία κάμερα)

Παραγγείλτε

Παραγγείλετε 3 κάμερες για € 151.80

(σε € 50.60 για κάθε μία κάμερα)

Παραγγείλτε

Παραγγείλετε 4 κάμερες για € 198

(σε € 49.50 για κάθε μία κάμερα)

Παραγγείλτε

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Η κάμερα θα λειτουργεί με το κινητό μου ή με το tablet μου;
Πιθανώς ναι.

Η κάμερα λειτουργεί με:
- Τηλέφωνα και tablet με λειτουργικό σύστημα Android,εκδοχής πάνω από 4. Τέτοια εκδοχή έχουν σχεδόν όλες οι συσκευές Android ,οι οποίοι παράχθηκαν τα τελευταία 3-4 χρόνια.
- Τηλέφωνα iPhone μοντέλο 4 ή ποιο κενούργια
- Tablet iPad μοντέλο 3rd Gen (2012) και ποιο κενούργια

Για να είστε απολύτως σίγουροι,κατεβάστε την εφαρμογή κινητού κάνοντας κλικ εδώ και εγκαταστήστε στην συσκευή σας. Αν η εφαρμογή σας εγκατασταθεί με επιτυχία -δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα.
Μπορώ να χρησιμοποιώ την ενδοεπικοινωνία μωρού από διάφορες συσκευές;
Ναι μπορείτε να παρακολουθήσετε ταυτόχρονα από 4 συσκευές.

Όταν για πρώτη φορά συνδεθείτε με την κάμερα, η εφαρμογή κινητού θα σας ζητήσει να κάνετε προφίλ ( χρειάζεται μόνο να δώσετε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείο και κωδικό πρόσβασης). Μετά από αυτό μπορείτε να δώσετε αυτό το email και το κωδικό πρόσβασης στο σύζυγό σας ή στους αγαπημένους σας. Αυτοί πρέπει απλά να τα εισάγουν στην εφαρμογή κινητού της κάμερας και θα αποκτήσουν αμέσως πρόσβαση στο βίντεο ζωντανά και στα αρχεία (αν η κάμερα έχει κάρτα μνήμης)
Πόσα βίντεο μπορώ να καταγράψω σε μία κάρτα μνήμης;
Μία ώρα καταγραφής περιέχει περίπου 300 MB (0.3 GB). Έτσι σε μία κάρτα από 32 GB μπορείτε να καταγράψετε μεταξύ 3 και 4 εικοσιτετράωρης καταγραφής.

Η κάμερα μπορεί να ρυθμιστεί να καταγράφει μόνο σε κίνηση (αντί συνεχόμενα). Έτσι ανάλογα με το τι συμβαίνει μπροστά στη κάμερα μία κάρτα μνήμης από 32 GB μπορεί να χωρέσει αρχεία άνω των 10 ημερών.
Πώς μπορώ να δω τις καταγραφές από την κάμερα;
The most convenient way to watch recordings is to use the EyeCloud mobile app. Just find the Records menu which will show you a neatly organised list of all recordings.

To store some of the recordings on your PC, you should remove the SD card from the camera, plug it in your computer and copy the selected videos. The camera records video in the popular .h264 format which is supported by most video player software. In the unlikely event that your video player doesn't play the recordings you can download Media Player Lite - it's a free lightweight video player that supports .h264 videos.

Το πιο εύκολο τρόπο να δείτε μία καταγραφεί είναι μέσω της εφαρμογής της κάμερας. Εκεί θα βρείτε ένα τμήμα που ονομάζετε Records (καταγραφές). Μέσα στο τμήμα αυτό θα βρείτε όλες τις καταγραφές της κάμερας ταξινομημένα κατά ημερομηνία και ώρα.

Αν θέλετε να αποθηκεύσετε κάποιες καταγραφές στο Η/Υ πρέπει να βγάλετε την κάρτα μνήμης από την κάμερα, να την βάλετε στο Η/Υ σας και να μετακινήστε τα επιλεγμένα από σας έγγραφα. Οι καταγραφές είναι σε μορφή h264 - αυτή είναι γνωστή μορφή βίντεο,η οποία υποστηρίζεται από τα περισσότερα προγράμματα για προβολή βίντεο (video players). Παρόλα αυτά ο Η/Υ αν δεν μπορεί να αναπαράγει τα αρχεία,μπορείτε να κατεβάσετε Media Player Lite - αυτό είναι δωρεάν πρόγραμμα για προβολή βίντεο,το οποίο υποστηρίζει h264 μορφή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί (cookies) και επεξεργάζεται προσωπικές πληροφορίες σύμφωνα με το GDPR. Λεπτομερείς πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική ‘’Cookies’’ και στην Πολιτική Απορρήτου.

Παραγγελία

Αποστολή (Γενική Ταχυδρομική)

Παραγγείλτε τώρα και πάρτε τη σε περίοδο 22 - 23 Αύγουστος 2019г.

Δωρεάν
Έκπτωση στη ποσότητα - 0%
Συνολικό
Τρόπος πληρωμής
Διεύθυνση για παράδοση

* ύμφωνα με το άρθρο 44από της Οδηγίας ΕΚ 2006/112 / κατά την αγορά και την πώληση προιόντων μεταξύ εταιρειών σε διάφορες χώρες της ΕΕ, η εταιρεία πωλητής δεν χρεώνει ΦΠΑ ,αλλά η εταιρεία αγοραστής αναλαμβάνει την υποχρέωση να δηλώσει και να υποβάλει το φόρο αυτό. Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία της εταιρείας σας,η αξία της παραγγελίας σας θα γίνει αυτόματα χωρίς ΦΠΑ. Αυτός ο κανόνας δεν ισχύει για τις εταιρείες,οι οποίες δεν είναι εγγεγραμμένοι για ΦΠΑ.

Η παραγγελία σας έγινε δεκτή με επιτυχία

Σας ευχαριστούμε!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσα σε μια εργάσιμη μέρα

για να επικυρώσουμε την παραγγελία σας

Στη συνέχεια, ο κούριερ θα παραδώσει την παραγγελία

στην διεύθυνση σας